vineri, 28 noiembrie 2008

Stadion nou pentru Dinamo

Invitat la emisiunea Fanatik, presedintele clubului Dinamo, Nicolae Badea a aruncat ideea cum ca in aproximativ 2 ani de zile, fanii dinamovisti ar putea privi meciurile de acasa ale echipei favorite intrun mod decent, din tribunele unui stadion de 25.000 de locuri.
Un nou stadion pentru Dinamo ar costa intre 230 si 250 milioane de euro iar ca prima conditie ar fi concesionarea actualului Parc Dinamo de catre stat.
Poate ca Nicolae Badea este unul dintre cei mai respectati oameni din conducerea dinamovista, si ca vorbele lui pot avea un procent mare de adevar si dorinta dar la Dinamo vorbele au fost de multe ori doar spuse pentru a fi spuse.
Nu de putine ori Dinamo si-a propus cea mai miraboleasca sala polivalenta, sau istoricul "vom construi o super echipa de Liga Campionilor" dar toate au ramas doar in inscrisurile presei momentului sau in cancanurile emisiunilor de divertisment.


sunt un fan al stadioanelor englezesti, fara pista de atletism,
unde esti aproape de jucator si simti miroul ierbii


Poate ca de aceasta data, acum cand actualii manageri alb-rosii sunt mai contestati ca niciodata, vor demara construirea unui nou stadion asa cum suporterii, cei cu adevarat suporteri, merita dupa decenii de suferit in groapa.

0 comentarii:

Label Cloud