miercuri, 5 noiembrie 2008

Footstar - manager online

Footstar (Planetarium Footbal Star) este un joc de tip manager online in care tu (userul) esti un jucator de fotbal.
Foarte multi useri din hattrick au cont si in footstar tocmai de aceea acest articol isi are locul aici si cu atat mai mult acum cand comunitatea romaneasca se bucura de o victorie.

Romania castigatoarea turneului FOOTSTAR Euro 2008 !
Prin aceasta victorie (n.r. in finala cu Turcia) Romania este castigatoarea Turneului FS Euro 2008 organizat de Elvetia, turneu ce s-a vrut a fi o copie cat mai fidela a Campionatului European din Elvetia si Austria din RL. Parcursul Romaniei la acest turneu a fost unul foarte bun si as enumera aici rezultatele obtinute:
Romania - Grecia = 2 - 0 (grupa)
Italia - Romania = 2 - 2 (grupa)
Romania - Olanda = 2 - 0 (grupa)
Portugalia - Romania = 0 - 1 (semifinala)
Romania - Turcia = 2 - 1 (finala)

Aceasta victorie ridica moralul reprezentativei Romaniei la un nivel foarte bun in vederea dificilului meci din optimile Campionatului Mondial, cu Lituania, de peste numai o saptamana. Cu totii ne dorim sa facem un meci mare luni si sa ne continuam seria senzationala de meciuri fara infrangere (18 pana acum). Ultima echipa ce a reusit sa ne invinga (0-1) a fost tocmai reprezentativa Lituaniei.
IIsus Nicut - antrenor nationala
In viitorul apropiat se doreste a se implementa o liga de tineret, fapt ce ar putea deveni o buna sansa pentru a incepe jocul acum. Daca doriti sa intariti comunitatea romaneasca din Footstar acum e momentul sa intrati in pielea unui jucator de fotbal !

1 comentarii:

TORNADO_76 spunea...

Eu sunt August Firicescu - atacant de la INTER, Divizia A - Romania.

Label Cloud