vineri, 28 noiembrie 2008

Scandalul maneaua

M-am abtinut sa-mi exprim vre-o opinie cu referire la scandalul maneaua in care au fost implicati fotbalistii lui Dinamo. Si asta pentru ca puternic implicat sentimental as fi putut face o analiza subiectiva.
Acum la rece as vrea sa remarc declaratia lui Meme Stoica, declaratie care sintetizeaza toate gandurile mele. "Cred ca jucatorii lui Dinamo au avut un comportament ironic la adresa melodiei respective, nu era in niciun caz un pas de defilare", a spus oficialul ialomitean.
Subiectivismul, sau patriotismul dus la extrem, aratat de oficiali cat si de suporterii dinamovisti s-a finalizat cu 2 pedepse diferite. Lucian Goian si Pulhac au fost pusi pe lista de transferuri iar Gabi Torje si Ropotan au primit ultimul avertisment.

prietenie veche intre ropo si pulhac

Consider ca pedepsele date in pripa, pe baza unei inregistrari tendentioase si sub presiunea unei parti a suporterilor, este daca nu gresita total macar subiectiva. S-a vrut un moment 0 la Dinamo pentru ca scandalul maneaua nu cred ca este decat o zala intrun lant, o intamplare intrun sir de probleme disciplinare "oferite" de fotbalistii alb-rosii. Si daca este asa atunci intrun club cu pretentiile lui Dinamo disciplina trebuie sa fie un factor care sa primeze iar amatorismul sa fie pedepsit.
Ramane sa vedem atitudinea jucatorilor maine daca vor juca, a spectatorilor si pe viitor daca masura dura luata acum va avea efectul unui antinevralgic la o durere de cap sau al unei frectii laun picior de lemn ...

0 comentarii:

Label Cloud