marți, 18 noiembrie 2008

FC Virtutii Bucuresti... inceputul!

Mereu am avut probleme cu inceputurile... nu stiu cum e mai bine sa incep! Dar hai ca pornesc clasic. De Hattrick am aflat din paginile ziarului Prosport; tin minte ca era un articol in care anuntau ca echipele lui Badoi, Godfroid si V. Negru au castigat in ultima etapa. Curios din fire, am si intrat sa vad despre ce e vorba, am fost de-a dreptul fermecat de ideea de a patrona propria echipa de fotbal... nu am ezitat nici o clipa si mi-am creat propria echipa. In lipsa de idei am ales 'FC Virtutii Bucuresti' pentru numele echipei (Virtutii fiind soseaua pe care locuiesc). Bineinteles ca la inceput nu prea stiam ce-s alea tactici sau antrenamente... dar cu timpul, citind conferintele, am inceput sa inteleg din ce in ce mai bine jocul. Dar datorita varstei fragede nu am avut rabdare si am incercat sa fac rost de bani cat mai rapid: am pus la vanzare un jucator si mi-am rugat un prieten sa-l cumpere la un pret ce depasea cu mult pretul pietei... evident, dupa vre-o 2 luni, echipa mi-a fost inchisa. Datorita faptului ca Hattrick-ul devenise o pasiune nu am putut renunta... si asa am creat o a doua echipa... cu acelasi nume... pentru ca deja ma atasasem de el. Asta se intampla pe la inceputul lui 2005... faptul ca am asteptat aproape 2 luni ca sa primesc echipa nu m-a descurajat... din contra, a facut ca pasiunea pentru joc sa creasca!
De atunci joc Hattrick fara intrerupere, e drept fara mari realizari, poate cele mai mari realizari din Hattrick sunt prietenii pe care mi i-am facut de-a lungul timpului (ce zic eu "poate" ... cu siguranta!).
Si daca vad ca s-a obisnuit sa se dea si cateva detalii despre userul care sta in spatele echipei am s-o fac si eu. Adrian Ghiorghiescu ma numesc. Dupa cum se poate observa din logo-ul echipei sunt rapidist, am 20 de ani si momentan imi tocesc coatele pe banicile Facultatii de Cibernetica din cadrul ASE-ului. Daca doriti sa cunoasteti mai multe despre mine imi puteti lasa un comentariu, va voi raspunde cu cea mai mare placere...

Manager: adizbang_tv
Echipa: FC Virtutii Bucuresti - serie V.248

0 comentarii:

Label Cloud