duminică, 30 noiembrie 2008

Fotbal in ceata

Divinitatea a sarit in ajutorul lui Ropotan si al lui Torje invaluind meciul, de dupa Scandalul maneaua, intro ceata deasa ce a anesteziat furia suporterilor si a ascuns neputinta jucatorilor de a incerca sa vindece supararea acestora.
Meciul cu FC Arges a insemnat pentru Ionel Danciulescu pasul catre tabloul jucatorilor romani care au depasit 400 de prezente in prima divizie. Din pacate pentru oltean acest eveniment va ramane in amintirea sa nu prin inscrierea a inca unui gol in agenda sa ci prin ratarea unui penalty.
Pana la final coechipierii lui Danciu au reusit sa mai stearga din aceasta nemultumire. Daca ceata, bara si uneori Dolha au ajutat defensiva alb-rosie sa respinga ofensiva pitesteana, pressingul atacului dinamovist a impins pas cu pas apararea adversa pana in propria poarta.
De remarcat ambitia cu care Miranda isi doreste sa ramana in Stefan cel Mare, deviind decisiv pentru Adrian Cristea la primul gol si ingropand mingea in plasa la golul doi.

miranda poate deveni varful la care spera dinamo
Primul gol, opera ieseanului Cristea, a fost dedicat celor doi jucatori pusi pe lista de transferuri de conducerea dinamovista, Pulhac si Goian.
Cum necum, jucand slab sau sclipind pe bucati de meci, Dinamo are sansa sa incheie sezonul pe prima pozitie, daca in Ghencea muncitorii lui MM vor alege sa intre in vacanta mai devreme.

0 comentarii:

Label Cloud