sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Mutu la Scherzi a Parte

Mutu va apare la celebra emisiune italiana Scherzi a Parte la inceputul anului 2009.
Scherzi a Parte este o celebra emisiune de divertisment ce se ocupa cu farse ale caror victime sunt vedete. Si alte vedete ale fotbalului au ajuns "de rasul italienilor", printre acestia Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Gianluigi Buffon, Gennaro Gatusso sau Marco Materazzi.
Informatia a fost publicata de siteul oficial al gruparii viola, acolo unde Mutu activeaza dar nu au fost date detalii deoarece emisunea urmeaza a avea loc abia la inceputul anului 2009.
Ne ramane decat sa cream propriile scenarii in care briliantul Mutu ar fi putut fi prins in plasa producatorilor italieni de la Scherzi a Parte. Si cum Adi Mutu are un trecut plin de femei si prafuri albe e foarte posibil ca acestea sa fie posibilele subiecte ale scenariului.


In mai 2008, la o emisiune a Nasului la B1TV, Victor Piturca a cazut in plasa farsei intinsa de Mutu si Lobont, acestia dandu-se drept Gheorghita si Vasile interesati sa-l ia la intrebari pe selectioner. Si de data aceasta proverbul "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" s-a adeverit in viata reala.

0 comentarii:

Label Cloud