joi, 23 octombrie 2008

Respect

Multi dintre voi merg la meciurile echipei favorite pe stadion, dar poate foarte multi dintre aceia care ar vrea sa mearga nu o mai fac. De ce? Pentru ca ei cauta spectacol si gasesc mediocritate, pentru ca vor un loc de relaxare si gasesc tiganisme, pentru ca vor sa vina in culorile echipei si sa strige pentru ea dar in drumul spre stadion gasesc ... spitalul de urgenta.

Solutia ? Au fost vremuri cand huliganismul isi avea casa in Anglia. Ei au gasit solutii si acum fiecare meci din Premier League este un spectacol. Spectacol oferit de jucatori si de suporteri.
Din pacate nu depind toate de noi. Pentru un spectacol complet ar trebui ca fiecare sa-si faca treaba. Patronii sa creeze conditii pentru suporteri si jucatori, jucatorii sa ofere totul pe teren din respect pentru suporteri si munca lor iar suporterii sa ofere totul favoritilor lor.

Eu vreau sa-mi pot lua sotia, sa merg la stadion, si sa urmaresc un meci fara sa fiu nevoit sa aud injuraturile unora, sa ma bucur in aceeasi limba cu cei din preajma mea si sa respect bucuria adversarului atunci cand este cazul. As vrea sa vad copiii cum primesc educatia stadionului, educatia fotbalului. Voi vreti altceva?

Priviti filmuletul urmator in care suporterii echipei Liverpool au dus comportamentul din tribune la rang de spectacol. Inainte sa plecati spre stadion mai priviti odata clipul si plecati la drum ca la un teatru. Lasati rautatile acasa pentru ca in galeria adversa poate fi fratele tau, tatal tau sau poate cel mai bun prieten ...



Manager: adyzbang_tv
Echipa: FC Virtutii Bucureşti serie: V.248

0 comentarii:

Label Cloud