vineri, 31 octombrie 2008

Final de generatie la tineret

Peste sase luni si 24 de meciuri consecutive Panterutele Negre nu au stiut ce inseamna infrangerea intr-un meci oficial. In aceasta perioada s-a castigat un campionat si s-a crescut 2 portari care au depasit cu mult orice alt produs al Academiei de Tineret.
Si cu putina sansa, datorita accidentarii de la inceputul meciului al principalei piese din angrenajul echipei - Nelutu Ilie, Young Ajax Tulcea a castigat la final cu 2-1 chiar pe terenul Panterutelor. Oricum tinerii tulceni merita felicitari.
Ratingurile nu ar fi lasat loc unui asemenea deznodamant dar sunt zile si zile, iar aceasta sigur nu a fost una buna.
Din pacate pentru Nelutu Ilie, care a primit +3 accidentare, acesta a fost ultimul sau meci la tineretul Panterelor Negre. Sper ca peste cateva zile cand va implini fix 17 ani sa vad un portar bun (cert) high cu aparare slab si experienta poate chiar jalnic. Cu siguranta Nelutu Ilie poate depasi valoric cel mai valoros produs al scolii vechi de juniori, Madalin Salagean - un mijlocas ce s-a oprit din antrenament undeva aproape de Magic.
Din pacate nimic nu vine din urma in Academia Panterutelor. Portarul nu va depasi jumatate de stea, apararea nu anunta decat un bun, mijlocul va produce decat acceptabili iar atacul si extremele nici nu merita a fi mentionate sau antrenate.
Vine o perioada grea pentru Panterute iar un loc pe podium va fi o performanta.

0 comentarii:

Label Cloud