sâmbătă, 31 ianuarie 2009

HUNGU

Cele mai bune filme difuzate in Romania - 2008

Cu ocazia celei de a noua editii a Best Film Fest au fost alese si cele mai bune filme difuzate in cinematografele romanesti in 2008.

1.There will be blood / Va curge sange
2. No country for Old Men / Nu exista tara pentru batrani
3. Entre les murs / In clasa
4. Paranoid Park
5. I served the King of England / In slujba regelui Angliei
6. Wall-E
7. The diving bell and the butterfly / Scafandrul si fluturele
8. Auf der Anderen Seite / De partea cealalta
9. Persepolis
10.Atonement / Remuscarea

Sursa: siteul Hollywood Multiplex.

Ce mai e nou la Dinamo

Transferuri, amicale, negocieri, amenintari si scandaluri ca intotdeauna in fotbalul romanesc si nu numai.
La capitolul transferuri revenirea "rebutului" Claudiu Niculescu a dinamitat atacul cainilor. Doua executii, care-l pot face invidios si pe marele Juninho Pernambucano, au reaprins increderea in el si echipa. Zurich si Banik Ostrava au miorlait timid in fata cainilor. Torje, Lucian Goian, Claudiu Niculescu si Mitea (2) in primul meci, respectiv din nou Claudiu Niculescu si Andrei Cristea au fost finalizatorii meciurilor de pregatire din primul cantonament.
Echipa joaca surprinzator de legat pentru primele meciuri ale sezonului. Singurul compartiment care inca mai scartaie este mijlocul, dar revenirea (inca asteptata) la forma a lui Adrian Cristea si integrarea lui Oussmane N`Doye ar putea debloca si zona de constructie a jocului.
O veste buna este intelegerea cu Moti care va reveni la echipa si va prinde al doilea cantonament al lui Dinamo. Plecarea lui Julio Cesar la Gaziantep deja nu mai conteaza.
Contra refuza in continuare sa ia in primire banda dreapta la Dinamo amanand pentru inca 6 luni revenirea. Posibil sa fie prea tarziu ...
La negative comportamentul unora (posibil fani dinamovisti) care l-au "tavalit" putin pe un oficial oltean aflat cu treburi pe langa stadionul Dinamo. Un nevinovat apel de telefon si furiile de neinteles ale unor huligani s-au dezlantuit asupra oficialului oltean.

SMS gratuit RDS si Cosmote

Poti trimite un SMS gratuit cu ajutorul siteului www.smsmobil.ro .
Retelele in care se pot trimite astfel de sms-uri gratuite, de maxim 141 de caractere, sunt Digi - RDS si Cosmote. Pentru mesaje catre RDS garantez pentru ca e verificat de mine.
Interfata este foarte simpla si mult mai usor de folosit decat scrierea unui mesaj cu ajutorul tastaturii telefonului. Atentie sa introduceti codul de verificare.
Desi nu am verificat, smsmobil se lauda ca se pot trimite pana la 10 mesaje gratuite pe ora.


Daca in mod normal un mesaj costa 5 eurocenti rezulta, daca suntem maniacosms :P, ca din aceste freesms-uri putem economisi 50 eurocenti pe ora, 12 $ pe zi, 360 $ pe luna.

Eurovision: Catalin Josan - STOP

Una din melodiile care a atras atentia la Eurovision Romania 2009 este cea a castigatorului MegaStar, Catalin Josan. Alaturi de o voce de background inspirata Catalin Josan si a sa piesa STOP are o buna sansa sa reprezinte Romania la Moscova.

A 13-a zodie

A 13-a zodie a fost descoperita de Ptolomeu, parintele astronomiei. A 13-a zodie a primit numele de Ophiuchus sau Purtatorul de serpi, dar aproape toti oamenii de stiinta nu cred in existenta acestei zodii.

John Shobbrook, director al Observatorului Siding Spring al Universitatii Nationale din Australia, considera ca datorita devierii traiectoriei Pamantului cu 30 de grade, in miscarea sa in jurul Soarelui, Ophiuchus poate primi statut de semn zodiacal pe langa celelalte 12 zodii existente. Persoanele nascute in perioada 29 noiembrie - 17 decembrie pot primi influenta zodiei Ophichus.

Iata cum ar arata lista semnelor zodiacale incluzand aici si cea de a 13-a zodie:

Capricorn - 20 ianuarie - 16 februarie
Varsator - 16 februarie - 11 martie
Pesti -11 martie - 18 aprilie
Berbec - 18 aprilie - 13 mai
Taur - 13 mai - 21 iunie
Gemeni - 21 iunie - 20 iulie
Rac - 20 iulie - 10 august
Leu - 10 august - 16 septembrie
Fecioara - 16 septembrie - 30 octombrie
Balanta - 30 octombrie - 23 noiembrie
Scorpion - 23 noiembrie - 29 noiembrie
Ophiuchus -29 noiembrie - 17 decembrie
Segetator - 17 decembrie - 20 ianuarie

Dupa cum se vede, datorita fenomenului de precesiune s-a modificat pozitia constelatiilor iar horoscopul a suferit modificari. Si eu am avut surpriza sa aflu ca din leu am ajuns rac ca si tatal meu, dar care nu mai e rac ci gemeni ....

joi, 29 ianuarie 2009

2500 de euro pentru programul rabla

Programul rabla ofera 2.500 de euro celor care-si caseaza masinile mai vechi de 9 ani in favoarea cumpararii unora noi. Dar evident ca nu este vorba de Romania ci de Germania.
Programul a avut succes imediat, dealerii fiind imediat asaltati de cereri. 3 milioane de masini noi in 2009 pe soselele germane sunt previziunile specialistilor nemti.

Despre programul rabla 2009 din Romania citeste aici.

Cutite militare elvetiene

In 1891 armata elvetiana a introdus in standardele dotarilor soldatilor sai si renumitele cutite (briceaguri) elvetiene.
Anul acesta un nou tip de cutite vor fi introduse in dotarea fortelor armate. De la modelul cu maner din lemn din 1891 la un model din material cu dubla densitate ce are capacitatea de a rezista fara a se deteriora in orice fel de conditii atmosferice, umezeala accentuata sau caldura torida.
Licitatia pentru producerea briceagului militar, una internationala, s-a incheiat cu victoria celor de la Victorinox AG.


Noile briceaguri militare vor intra in procesul de instructie de baza de la inceputul acestui an iar la vanzare din primavara.

miercuri, 28 ianuarie 2009

O noua versiune a melodiei Lady Marmalade

Lady Marmalade intr-o interpretare de culoare oferita de Fantasia.
Melodia originala a fost lansata in 1974 de o trupa de fete numita Labelle iar ca mesaj principal, care a facut furori in discotecile vremii si nu numai, era "voulez-vous coucher avec moi (ce soir)?".
In 2001 a fost creata cea mai de succes verisune a melodiei interpretata de catre Christina Aguilera, Lil' Kim, Mýa si Pink ca si soundtrack pentru filmul Moulin Rouge! Pentru 5 saptamani topul Billboard Hot 100 a avut ca prim loc pe Lady Marmalade !

Lady Marmalade - Fantasia

marți, 27 ianuarie 2009

Moti revine la Dinamo

Dinamo are nevoie de Moti iar Moti a inteles ca are nevoie sa joace si implicit de Dinamo.
Reintoarcerea lui Moti este o veste buna pentru fanii cainilor dar desi multi cred ca un cuplu Tamas - Moti nu poate fi decat solutia perfecta eu cred ca nu este chiar asa.
De ce? Pentru ca amandoi sunt jucatori de picior drept, pentru ca amandoi se simt bine pe zona de fundas central dreapta.
La inceputul sezonului, cand Moti inca mai era la Dinamo, cel repozitionat de Rednic era Cosmin Moti. Acesta era obligat sa joaca fundas central stanga, zona unde nu a dat randament.
Si totusi ca o concluzie cred ca Moti are valoarea sa se aseze in perioada asta de amicale si cantonamente si sa-si ridice nivelul jocului si pe o zona neobisnuita pentru el.
Cu Moti si N`Doye cainii rosii s-au mai apropiat putin de visul lui Borcea, Liga Campionilor.



Gabriel Tamas si Cosmin Moti, cuplu si la nationala si la Dinamo

Comentariu vacanta engleza

Trebuia sa ma pregatesc pentru un examen cu un comentariu despre o vacanta in limba engleza si am sperat ca internetul ma va ajuta. Recunosc ca limba engleza pentru mine are multe necunoscute si mai ales cele gramaticale, de aceea am apelat la google. Dar aici surpriza. Desi cautarea "comentariu vacanta engleza" deschidea o multime de pagini niciuna nu oferea ceea ce cautam. Toate se rezumau la titlu.
Iata un exemplu :


Dupa cum se poate observa doar o insiruire de cuvinte cheie ca o capcana pentru a ajunge in pagina lor si a-si promova activitatea reala.
Am ales astfel optiunea doi, telefoneaza un prieten, si am rezolvat situatia.
Pentru ca nu sunt egoist si e posibil sa inspire si pe altii poti downloada de aici comentariul despre o vacanta in limba engleza.

Telecomanda pentru controlul femeilor

Cadoul perfect sau obiectul de nedezlipit pentru un barbat nu poate fi decat telecomanda din imagine.



sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Trafic.ro cu plata

Directorul web Trafic.ro, poate cel mai bun din Romania dar si destul de controversat, va introduce o taxa anuala de 10 euro. Deocamdata siteurile inscrise in Trafic.ro primesc o pasuire de un an, adica in 2009 nu au de plata nimic.
Nu judec politica celor de la Trafic.ro dar majoritatea covarsitoare a siteurilor care se inscriu in acest director web sunt simple pagini personale care cu siguranta nu isi vor permite taxa anuala. Probabil vor castiga cateva zeci de mii de euro pe an din aceste inscrieri dar cu siguranta vor pierde la capitolul reclama. Accesarile celor de la Trafic.ro veneau in primul rand de la cei mici si multi, cei care odata cu implementarea taxei vor renunta la serviciile directorului web.


Cea mai urata pagina din Trafic.ro

Internet banking de la raiffeisen atacat ?

De cateva zile primesc in spamul de la yahoo mail acest mesaj:



Incearca cu disperare respectivii sa ma (ne) convinga sa accesam ceva ce oricum eu nu am. Internet banking de la Raiffeisen (fosta Banca Agricola) n-am, mai mult nici macar cont de card nu mai am de cel putin 2 ani. Atentie sa nu va tepuiti, nu accesati linkul respectiv inainte sa anuntati banca daca va mananca mana.
Dupa parerea mea acesta este un atac la conturile celor de la Raiffeisen nu la mare distanta dupa ce BancPost a suferit ceva asemanator.

Kat deLuna si Lil Waine - Unstoppable

Kat deLuna de la o grasuta talentata "risca" sa devina o productie de succes a americanilor. Tot mai prezenta pe ecranele TV, Kat deLuna fardata, machiata, aranjata de photoshopisti, formeaza un featuring cu Lil Wayne si rezulta ceva "de neoprit".



Pantera neagra cand devine vedeta

Sigur am si eu zile bune si zile rele, sau daca vreti mai pe limba mea zile albe si zile negre. Am zile cand trebuie sa alerg dupa vanat dar si zile cand totul vine la "lantul" meu. Sigur inca ma mai gandesc daca e mai bine in libertate sau sa fac pe papusa de plus a oamenilor.
Angelina e o fata draguta si nici macar nu ma da afara cand are chef de o partida cu Brad. Sigur eu sunt mai timid si ma rusinez, noroc ca nu se baga de seama.
Vedeti voi sunt zile cand trebuie sa dau bine in poza, dar stiu ca nu este foarte greu. Blitzurile ma adora. Iubesc pielea mea neagra stralucitoare. Angelina, fata draguta asa cum va spuneam, a incercat sa se asorteze cu mine la mica noastra reprezentatie dar mi-e teama ca va fi eclipsata. Si totusi buzele ei ar putea acapara toata poza. Ohh da nu, ce prostuta sunt, cum as putea crede asa ceva.
Angie, Angie draga hai acasa, luminile ma obosesc ...


vineri, 23 ianuarie 2009

CISCO Goose

Ahh si am uitat sa va zic ceva de suflet. Goose, cel ce mi-a facut logoul echipei ( a se vedea articolul precedent) a jucat finala Cupei Romaniei la Hattrick. Pentru cei ce se omoara cu acest joc este o realizare dar pentru Goose este o mica realizare pe langa cea din real life. Goose a reusit sa obtina licentierea CISCO. Repet ... in real life :P Felicitari Goose si inca o data te invit sa participi pentru noi in Cupa Federatiilor la fotbal real :D.

Dupa reputata reusita din viata personala managerul echipei a chefuit atat de tare si de mult incat abia astazi a reusit sa rosteasca prima propozitie coerenta: "De ce sunt asa de putini bani in cont?" :O

Cred si eu ca sunt putini dupa ce petreci cu prietenii, dusmanii, necunoscutii... timp de 7 zile. Si daca mai faci si achizitii pe care in mod normal nu le-ai face atunci normal ca e cam gol seiful.

Dar gata cu risipa! Trebuie sa aducem clubul pe linia de plutire.

Goose
CCIE 23005

Final de sezon de hattrick

S-a mai dus un sezon de hattrick in care obiectivul de performanta nu a existat pentru Panterele Negre. Mai mult as zice ca si criza financiara a trecut pe la club. Abia vre-o 200 milioane profit in acest sezon si un total de 1,7 miliarde de lei.
Nici Panterutele Negre nu au mai reusit ca altadata sa castie seria sa dar au incheiat totusi pe podium in conditiile in care lotul s-a subtiat vizibil dupa un sezon bun la capitolul extrageri juniori.
Daca mi-a facut ceva placere in acest sezon de hattrick apai a fost sa colectionez stegulete, si am reusit si cateva stegulete mai rare: Malta, Moldova, Georgia, Macedonia, Slovenia, Tara Galilor, Albania, Oceania, Hong Kong si Bolivia. Dintre prieteni doar pe nitaiulian si a sa echipa STP_ATH am intalnit-o in acest sezon.
Si uite asa am ajuns in serie V, inca un sezon de noncombat si sper sa strang cheful sa revin in joc.
Sa nu uit sa felicit campionii de la SuperStars care au reusit un event (o fi un nou event ?) dovedind ca este cea mai puternica echipa din hattrickul romanesc iar Tieger poate cel mai bun manager.

joi, 22 ianuarie 2009

Zuzuka

Zuzuka ne iubeste, zuzuka daruieste, zuzuka in fata ne ... "posteste".
Noul motor de cautare zuzuka ne-a facut o surpriza pozitionand siteul nostru pe prima pozitie dupa cuvantul cheie "panterele negre". Aceasta performanta, atat cat e :D, nu se regaseste nicidecum in google sau yahoo, dar lucram sa fie. :D
Deocamdata zuzuka indexeaza siteurile romanesti, si poate ca bine face pentru ca aveam nevoie si de cineva care sa promoveze numa ce-i al nostru :P.

miercuri, 21 ianuarie 2009

Primul dans Michelle si Barack Obama

Zeci de ani lumea a dansat cum Statele au cantat. Probabil va fi la fel dar Obama lasa mai multe sperante decat Bush sau Clinton ca "politia globala" isi va vedea de treaba ei.

In spiritul american in procesul de investire la Casa Alba, primul cuplu al americii a dansat. Panterele Negre a avut grija sa ramana pentru istorie primul dans pentru Michelle si Barack Obama. La voce a fost inegalabila Beyonce.



Momentul este cu adevarat impresionant, parca rupt dintr-un film hoolywoodian.

Petrica Matu - Cand eram baiat odata

Stiu ca pentru multi dintre voi limba populara este o limba straina dar mesaju este foarte valabil pentru cei mai multi dintre voi. Curaj ! :D

Petrica Matu - Cand eram baiat odata

Caracter fitos

Doar 6 luni a rezistat "marele star" Julio Cesar la Dinamo. Plecarea lui in Turcia nu este chiar o mare pierdere. Fitele lui de Star de Champions League nu s-au justificat in totalitate.
Moti este peste Julio Cesar iar Goian poate acoperi plecarea lui, asta daca nu se mai afla in pedeapsa impusa de club dupa scandalul maneaua.
Zicea bine un comentator sportiv ca ar fi bine sa ne indreptam privirea catre jucatorii nordici. Chiar daca valoric nu-s la nivelul brazilienilor macar acestia din punct de vedere al caracterului sunt mult deasupra.


Julio Cesar s-a dovedit a fi un plimbaret

marți, 20 ianuarie 2009

Sfat pentru blogeri

Te-ai insurat si nu mai ai timp de blogerit ? Ia de invata :D

luni, 19 ianuarie 2009

Poze Halle Berry

Actrita Halle Berry si-a chinuit putin talentul pentru cateva noi poze propuse sustinatorilor sai. Deci cele mai noi poze cu Halle Berry pe Panterele Negre :P



Raliul Dakar 2009

Raliul Dakar 2009, raliu care in acest sezon a ramas doar cu numele deoarece s-a disputat in America de Sud, s-a terminat.
Singurul roman care a incheiat raliul in acest an a fost Romeo Duicu care la clasa moto a venit la mai bine de o zi distanta de invingatorul Marc Coma.
Favoritul numarul 6, sud-africanul Giniel De Villiers, s-a impus la clasa auto a Raliului Dakar 2009, pilot ce a vazut Buenos Aires mai devreme cu 9 minute decat americanul Mark Miller.
Stephane Peterhansel, Carlos Sainz si Nasser Al Attiyah, favoritii raliului au fost nevoiti sa se recunoasca invinsi de probleme.

Victoria lui Romeo Duicu consta in terminarea Raliului Dakar 2009

duminică, 18 ianuarie 2009

Pisica la 31 de ani

Pisica din poarta lui Dinamo a implinit astazi 31 de ani. La multi ani Bogdan Lobont si sa ni se implineasca visul comun de a juca in Liga Campionilor. Go go go !



Bogdan Lobont povestea unui post de televiziune, nu mai stiu exact care, cum a ajuns sa i se zica Pisica. "Mi s-a cerut sa ma caracterizez si am spus ca seman cu o pisica, de atunci "pisica" este nickname-ul meu".

McLaren MP4-24 : start spre victorie !

Pentru McLaren pregatirile pentru sezonul 2009 a intrat in linie dreapta cu responsabilitatea uriasa de a-l mentine pe Lewis Hamilton acolo unde cu suferinta l-a ridicat in ultimele secunde ale sezonului trecut.
Vineri, 16 ianuarie, pe Autodromo Internacional do Algarve din Portugalia, pilotul de teste Pedro de la Rosa a condus pentru prima data noul bolid denumit McLaren MP4-24.
Cu ocazia lansarii modelului McLaren MP4-24, bossul Ron Dennis a anuntat ca va preda sefia lui Martin Whitmarsh incepand cu 1 martie a.c. . Ron Dennis a tinut sa precizeze ca nu este vorba de o retragere a sa din echipa McLaren ci doar ca e timpul sa se ocupe de altceva.

Motor racing is in my blood - and nothing will dilute my passion for either the sport or the success of this company." - Ron Dennis

La debutul sezonului 2009, pe 29 martie in Australia, McLaren Mercedes va avea in continuare la volan pe campionul mondial entitre Lewis Hamilton si pe finlandezul Heikki Kovalainen, iar ca piloti de teste pe Pedro de la Rosa si Garry Paffet.

Pentru prima data in cariera bolidul condus de Lewis Hamilton poarta numarul 1.

Eleva porno - Catea porno ?

Suporterii dinamovisti se mandresc cu sustinatori de valoare, vedete ale show-bizzului romanesc, dar cea mai la moda sustinatoare zilele acestea este Alexandra Adam, alias eleva porno.
Printre scandalurile cu impresarul ei, care a tepuit-o de 30.000 de euro din contractele de spectacole erotice, printre aventurile care o propulseaza in Libertatea sau Cancan, eleva porno a avut timp sa-si "afiseze" simpatia pentru cainii rosii.
Eleva porno ar putea astfel sa accepte o partida de streptease, sau nu numai, in vestiarul cainilor daca acestia vor reusi, in premiera, sa joace in Liga Campionilor. Pulhac, Torje sau N`Doye ar putea avea element de comparatie cu vestiarul celor de la Man.Utd., dar diferenta dintre Keeley Hazel si Alexandra Adam este exact cea dintre un caine si un diavol.



eleva porno & diavolita Hazel

sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Cel mai infiorator accident din fotbal

Cel mai infiorator accident din fotbal s-a petrecut intr-un meci din campionatul unui stat arab. Daca nu ai inca 18 + ani ai face mai bine sa nu urmaresti filmuletul.



Desi pare incredibil sa fie real acest film nu este un trucaj. Vinovat de suferinta fotbalistului pare a fi fost un nerv al capului care l-a paralizat pe moment, mai mult producandu-i spasme necontrolabile. Din cate imi amintesc fotbalistul nu a murit desi pentru succesul videoclipului se vorbeste de moartea aceastuia.

joi, 15 ianuarie 2009

Laura Andresan de la distanta

De la distanta lucrurile par mai frumoase uneori decat sunt. Asa am crezut la prima vedere ca bunaciunea din imagine ar fi Laura Andresan. Singurul punct forte al Laurei din punctul meu de vedere este gura (foarte sexy). Sau poate trebuia sa zic buzele ?

Tipa din imagine este Rosario Dawson

Rosario Dawson are si buze, si ochi, si ten, si mai ales ... par !

Dinamo a transferat un Jucator

N`Doye la Dinamo era o dorinta care s-a infaptuit. Borcica a lucrat altfel decat o facea de obicei. A renuntat la fanfara cu care anunta negocierile si a imbratisat linistea de biserica in negocierile cu vasluienii.
Acestia din urma discrediteaza pe unde apuca jucatorul. "Imi provoaca greata", spune Viorel Moldovan despre el. "Nu ar fi avut loc in prima echipa", completeaza.
Poate ca din punct de vedere al caracterului N`Doye se scalda in aceeasi barca cu Ze si Cesar, jucatori pe care banii din fotbal i-a transformat in chefangii, dar valoric noua achizitie dinamovista este (chiar) peste Ropotan. Mai puternic, mai ofensiv, mai constructiv, cu un sut impresionant, Ousmane N`Doye il domina pe tanarul inchizator dinamovist. Insa pentru Ropo poate fi o experienta jocul alaturi de N`Doye. Ropo are nevoie de experienta de joc pentru ca talent are.
Daca Rednic si Borcea vor reusi sa-l struneasca pe N`Doye, daca senegalezul va fi mai calculat la jocul de deposedare, atunci Dinamo v-a vastiga mai mult de 10% dintr-o echipa, va castiga liantul dintre aparare si atac.

luni, 12 ianuarie 2009

Primar de "Mexico Sity"

Bun venit in oras!

In acest oras intra doar cei cu nivelui 8 si trecut de nivelul 8 (se pot face si exceptii).Fie care membru trebuie sa doneze pe zi cati dolari vrea el dar numai ca trebuie sa doneze in fiecare zi dolari.Daca donezi in fiecare zi 40 de dolari sau mai mult de fac consilier.Cine vrea sa intre trebuie sa il anulte pe primarul Cornel1997.
Primii cinci 4 for fi consilieri , dar va trebuie sa doneza in fiecare zi, iar cine va dona mai mult va fi primat.IN acest moment sunt ocupate 1 loc de primar din 3.

Acesta este un mesaj postat la intrarea in orasul Mexico Sity , oras virtual in jocul The West.
Nu sunt obligatorii primele 4 clase in Romania ?

Fotbalistii revin la sapa

Gata cu vacanta, fotbalistii rand pe rand revin la locurile de munca. De astazi si dinamovistii vor incerca sa treaca peste perioada de pauza, destul de lunga, sa revina la forma si greutatea de la finalul turului.
Cu o singura noua achizitie, in fapt revenirea lui Claudiu Niculescu, Dinamo va avea 4 zile de cate 3 antrenamente pe zi urmand un cantonament in Turcia.
Am remarcat ca jucatorii dinamovisti sunt constienti ca au o sansa uriasa anul acesta la titlu si ca o ratare ar motiva cu greu jucatorii pentru urmatoarele campionate.
Deci, transpiratie la greu scumpilor, anul asta nu mai acceptam scuze. Forzza Dinamo !

Caut loc de parcare

Si asta am incercat sa fac astazi. Am fost la Piata Orizont, sediul ADP al sectorului 6, locul unde stiam eu ca in mod normal se impart locurile de parcare. Optimist nu prea eram stiind situatia din fata blocului meu dar mi-am incercat sansa.
Cum am intrat in obscurul sediu ADP am fost primit cu o multitudine de afise A4 pe pereti care ma instiintau ca IN PERIOADA 15 decembrie 2008 - 1 februarie 2009 NU SE MAI INCHIRIAZA LOCURI DE PARCARE.
M-am adresat amabil unei domnite care raspundea de zona Militari - partea dreapta, (exact asa scria pe coala din fata dansei), daca pot solicita un loc de parcare pentru inchiriere si mi-a raspuns sec ca in acel moment nu da informatii.
Si cum "eu" ma aflam in slujba dansei si nu invers am plecat spre casa hotarat sa revin dupa 1 februarie. Daca voi fi tratat cu aceeasi raceala, sau mi se va cere spaga pentru nenorocitul de loc de parcare, sunt hotarat sa-mi las semnatura in condica de reclamatii a ADPului.

sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Spune "Te iubesc !"

Ofera dragoste celor apropiati pentru ca sfarsitul poate fi aproape. Criza mondiala este, razboaie din ce in ce mai multe, teroristi la mai tot pasul. Pana si masinile te alearga pe trotouar. Si atunci de ce sa nu oferim dragoste. Nu e greu sa spui "te iubesc!" Spune-o macar catre cei care-i iubesti cu adevarat.
Fata asta din clip, si catelul ei, au inteles acest lucru.
Deci, Lodie, Boby, Grivei sau cum l-o chema "spune: I love you !"




You Are The Love Of My Life - Sammy Kershaw

vineri, 9 ianuarie 2009

Wallpaper cu Busta Rhymes

Am un wallpaper cu Busta Rhymes. Nu sunt un fan al lui dar m-a atras "imaginea". Poate ca unora le place "tipatul lui Busta Rhymes".


wallpapers cu tipatul lui Busta Rhymes

joi, 8 ianuarie 2009

Gaura TV

Comitetul director al TVR a reusit sa dea bilantul pe 2007. Unul negativ evident. 20,4 milioane euro din reclama si alte milioane bune din abonamentele pe care le platim televiziunii de stat nu au fost suficiente sa acopere cheltuielile de productie si evident salariile. Gaura de la TVR este de mai bine de 8 milioane de euro.
Inca o data se adevereste ca managementul de stat este deficitar si poate de cele mai multe ori rau intentionat. Sa manance si gura lor ....

miercuri, 7 ianuarie 2009

La multi ani Adi Mutu !

Pe 8 ianuarie este ziua de nastere a lui Adrian Mutu, cel mai bun fotbalist roman la ora actuala, jucatorul in jurul caruia se canalizeaza forta si speranta nationalei noastre.
Adrian Mutu implineste maine 30 de ani. O varsta la care ar trebui sa faca pasul cel mare spre o echipa cu adevarat de top pentru ca Adi sigur poate demonstra ca are valoare si pentru o astfel de echipa. Poate ca pata trecutului va atarna greu pana la finalul carierei sale.
In 1999 - 2000, cu Adi Mutu in echipa, Dinamo a reusit eventul - cupa + campionatul. Atunci Adi a reusit 26 de goluri in 37 de etape.
Ramane ingrijorarea ca in urma sa nu apare mai nimic pentru nationala noastra. Adi Mutu mai poate servi nationala poate maxim 4 ani, ani in care mai speram sa prindem turneul final din Africa de Sud si poate urmatoarele Europene. Sigur, dupa Adi Mutu exista viata, dar performanta ?

Andra - Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine

Andra este favorita mea in materie de muzica romaneasca iar melodiile ei le voi promova intotdeauna.

Andra - Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine




Versurile melodiei Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine

Strange-ma-n brate si simte
Iubirea e o catifea ..
Mereu te rasfata
Si te invata
Sa crezi ..in ea ..
Strange-ma-n brate si spune-mi
Ca tu esti si nu ..vei pleca
Vei fi langa mine sa-mi ocrotesti inima

Iar atunci cand noaptea cade iar
In bratele tale m-ascund..
Glasul inimii vreau sa-l ascult

Iubeste-ma astazi,iubeste-ma maine
Iubeste-ma dulce ca un inger
Cred in iubire,iar langa tine,
O mie de ani nu mi-ar ajunge

Iubeste-ma astazi,iubeste-ma maine
Iubeste-ma dulce ca un inger
Cred in iubire,iar langa tine,
O mie de ani nu mi-ar ajunge
Sa te iubesc...

Strange-ma-n brate si simte
Iubirea e o catifeaa...
Ce mangaie trupul,
Mi-aduce sarutul tau
Si-as vrea..
Stii ca niciodata,niciodata n-as putea
Sa stau fara tine,
Fara iubirea ta..

Iar atunci cand noaptea cade iar
In bratele tale m-ascund..
Glasul inimii vreau sa-l ascult

Iubeste-ma astazi,iubeste-ma maine
Iubeste-ma dulce ca un inger
Cred in iubire,iar langa tine,
O mie de ani nu mi-ar ajunge

Iubeste-ma astazi,iubeste-ma maine
Iubeste-ma dulce ca un inger
Cred in iubire,iar langa tine,
O mie de ani nu mi-ar ajunge
Sa te iubesc...

In fiecare clipa vreau sa-mi spui,
Ca ma iubesti,
Nu vreau nori si ploaie,vreau doar soare
Sa-mi daruiesti..
Ma cuprind in ochii tai,
Si ma-ndragostesc de ei
in fiecare clipa in care ne iubim..

Iubeste-ma astazi,iubeste-ma maine
Iubeste-ma dulce ca un inger
Cred in iubire,iar langa tine,
O mie de ani nu mi-ar ajunge

Iubeste-ma astazi,iubeste-ma maine
Iubeste-ma dulce ca un inger
Cred in iubire,iar langa tine,
O mie de ani nu mi-ar ajunge
Sa te ïubesc ..

Sfantul Ion la Dinamo

Astazi 7 ianuarie este Sfantul Ion iar la Dinamo sunt sarbatoriti 3 jucatori importanti.
Ionel Danciulescu si Bogdan Ionut Lobont sunt doi jucatori care au confirmat, vor confirma si vor ramane pe veci in istoria clubului. Al treilea este "tot-asteptatul" june Ianis Zicu, care are mai multe zile de refacere decat de antrenamente la Dinamo.

Valoarea lui Ianis Zicu exista in istorie dar in istoria lui Dinamo inca nu exista. Poate ca va avea timp sa arate in returul acestei editii si sa fie chiar el jucatorul care sa ne duca in Liga Campionilor. Dar ii va fi greu dupa atata pauza.
Si antrenorul secund, Jean "Ion" Vladoiu sarbatoreste astazi ziua de sfant.

Cerinte NFS Undercover

Cerintele de sistem pentru jocul Need for Speed: Undercover sunt destul de mari, asa cum sunt pentru majoritatea jocurilor ce apar in 2009, in special pentru procesor si placa video.

Cerinte de sistem NFS: Undercover
Sistem de operare: Windows XP sau Vista
Procesor: Intel Pentium 4 (sau echivalent) de minim 2,8 Ghz, VISTA cere chiar mai mult
Memorie RAM : 1GB
Placa Video: GeForce 6500 sau Radeon 9500, cu Pixel Shader 2.0 minim
Spatiu pe Hard Disk: 2 Giga

Sa pornim la drum cu NFS: Undercover !

Contract pe petrodolari

Fostul antrenor (performant) al lui Dinamo, Ioan Andone a semnat un contract cu Al-Ettifaq pentru urmatoarele 6 luni.
Andone a hotarat sa-si completeze fondurile bancare inainte de a reveni in fotbalul romanesc, pentru ca doar "legea anti-munca" promulgata la inceputul acestui sezon de FRF l-a trimis pe Ando in fotbalul "verde".
Comentand putin articolul din regulament care prevede ca un antrenor demis de la o echipa de prima divizie nu mai poate antrena in aceeasi divizie cred ca este o regula impotriva dreptului la munca. Incalca constitutia.
Romanul e inventiv si va reusi sa ocoleasca aceasta regula iar CFRul a demonstrat-o, dar cu cheltuieli suplimentare, pentru ca e nevoita sa asigure un salariu si tatalui Dusan.

Hattrick Messi-an

Sub privirile lui Diego Armando Maradona selectionerului nationalei Argentinei, Messi a facut spectacol in meciul de cupa de la Atletico Madrid reusind un hattrick fantastic. Baiatul asta emana valoare pe zi ce trece. Urmariti-l !

Miscari de intersezon

CFR Cluj a realizat o mutare interesanta prin aducerea la conducerea tehnica a cehilor Dusan Uhrin (tata - fiu). Despre valoarea pe care cred ca o are tanarul Dusan Uhrin junior am mai vorbit si altadata si pozitia pe care se afla Timisoara vorbeste in locul sau. Romania avea nevoie de valoarea unui astfel de tehnician chiar daca pentru Dinamo acest lucru nu este in favoarea sa. Clujul era o echipa buna si pe vremea lui Andone, si a italianului "Trompeta" si cred ca mai ales de acum.
Pe Timisoara a plasat-o in prima linie a grilei de start pentru retur, iar cu CFR probabil ca va urma o cursa de recuperare.
Daca Dinamo vrea, si sigur ca vrea, sa sparga pentru totdeauna ghinionul "pregatirii permanente pentru Liga Campionilor", va trebui sa joace mai mult decat a facut-o in tur.
Am aflat ca sunt tratative pentru N`Doye, un jucator pe care Borcea cu ceva timp in urma il considera inutil pentru Dinamo. Cred ca nu era decat vorba de strategie, in realitate Dinamo nu are mijlocas central de forta lui N`Doye plus ca ar acoperi lejer plecarea lui Ropotan cu un plus pentru ofensiva.
Mai e putin si se vor reuni toate echipele de prima divizie, vor urma cantonamentele si de aici in colo speculatiile privind transferurile de jucatori vor avea loc 24 ore din 24.
Dinamo nu rateaza nicio ocazie sa anunte ca nu sunt interesati de alte transferuri decat acela al lui Claudiu Niculescu dar din experienta anterioara Dinamo ruleaza la greu sursa de informatie pentru presa si nu poate fi altfel nici acum.

duminică, 4 ianuarie 2009

Eroare eronata

O importanta sursa de informatie mondena romaneasca, dar si parte a presei de scandal, anunta intrun articol al sau cum Anastacia a devenit vedeta internationala prin cele "20 de albume vandute in intreaga lume ..."



Pe aceeasi linie staruri mondiale pot ajunge si Oana Zavoranu, Sexy Braileanca sau Tarik.
Pe de alta parte Anastacia este un star in adevaratul sens al cuvantului. Succesul ei s-a materializat mai putin in Statele Unite, tara sa natala, ci mai mult in Europa, America de Sud, Oceania, Asia si Africa de Sud.
Cifra corecta in ceea ce priveste numarul de albume vandute in cariera sa de Anastacia este de peste 25 milioane.

Nud de fotbalista

Ce stim noi despre fotbalul feminin? Aproape nimic, spre nimic.
O fotbalista rusoaica, si nu una oarecare, o fosta participanta cu natioanala U19 la un turneu final, Elena Ryzhikova a inteles sa profite de atentia oferita pozand in revistele de specialitate rusesti.
Nu-mi cereti sa va vorbesc despre performantele ei sportive, deocamdata sa ne oprim asupra altor performante.


Popeye Marinarul la liber

Vrei sa faci desene animate folosind personalul Popeye Marinarul ? Sau poate sa-i folosesti imaginea ca inscriptie pe un tricou? De acum poti s-o faci linistit fara sa incalci drepturile de autor.
In Europa, o marca inregistrata are valabilitate 70 de ani, iar Popeye tocmai ce i-a implinit.
Profitati, pentru ca americanii inca nu o pot face. Popeye continua sa fie "protejat" in State pana in 2024.


Popeye Marinarul, personaj de desene animate

vineri, 2 ianuarie 2009

Cine a sprijinit victoria lui Obama !

Victoria lui Barack Obama in alegerile prezidentiale din USA nu a fost deloc usoara si poate ca ar fi suferit si mai mult daca unele vedete nu ar fi trecut cu purcel si catel in barca castigatorului.







Beyonce, Alicia Keys, Ciara, Halle Berry, Kim Kardashian sau Aubrey (cea cu catelusul acela dragut in brate) au "militat" puternic pentru un nou "comandant american".

Label Cloud