joi, 15 ianuarie 2009

Dinamo a transferat un Jucator

N`Doye la Dinamo era o dorinta care s-a infaptuit. Borcica a lucrat altfel decat o facea de obicei. A renuntat la fanfara cu care anunta negocierile si a imbratisat linistea de biserica in negocierile cu vasluienii.
Acestia din urma discrediteaza pe unde apuca jucatorul. "Imi provoaca greata", spune Viorel Moldovan despre el. "Nu ar fi avut loc in prima echipa", completeaza.
Poate ca din punct de vedere al caracterului N`Doye se scalda in aceeasi barca cu Ze si Cesar, jucatori pe care banii din fotbal i-a transformat in chefangii, dar valoric noua achizitie dinamovista este (chiar) peste Ropotan. Mai puternic, mai ofensiv, mai constructiv, cu un sut impresionant, Ousmane N`Doye il domina pe tanarul inchizator dinamovist. Insa pentru Ropo poate fi o experienta jocul alaturi de N`Doye. Ropo are nevoie de experienta de joc pentru ca talent are.
Daca Rednic si Borcea vor reusi sa-l struneasca pe N`Doye, daca senegalezul va fi mai calculat la jocul de deposedare, atunci Dinamo v-a vastiga mai mult de 10% dintr-o echipa, va castiga liantul dintre aparare si atac.

0 comentarii:

Label Cloud