miercuri, 7 ianuarie 2009

Miscari de intersezon

CFR Cluj a realizat o mutare interesanta prin aducerea la conducerea tehnica a cehilor Dusan Uhrin (tata - fiu). Despre valoarea pe care cred ca o are tanarul Dusan Uhrin junior am mai vorbit si altadata si pozitia pe care se afla Timisoara vorbeste in locul sau. Romania avea nevoie de valoarea unui astfel de tehnician chiar daca pentru Dinamo acest lucru nu este in favoarea sa. Clujul era o echipa buna si pe vremea lui Andone, si a italianului "Trompeta" si cred ca mai ales de acum.
Pe Timisoara a plasat-o in prima linie a grilei de start pentru retur, iar cu CFR probabil ca va urma o cursa de recuperare.
Daca Dinamo vrea, si sigur ca vrea, sa sparga pentru totdeauna ghinionul "pregatirii permanente pentru Liga Campionilor", va trebui sa joace mai mult decat a facut-o in tur.
Am aflat ca sunt tratative pentru N`Doye, un jucator pe care Borcea cu ceva timp in urma il considera inutil pentru Dinamo. Cred ca nu era decat vorba de strategie, in realitate Dinamo nu are mijlocas central de forta lui N`Doye plus ca ar acoperi lejer plecarea lui Ropotan cu un plus pentru ofensiva.
Mai e putin si se vor reuni toate echipele de prima divizie, vor urma cantonamentele si de aici in colo speculatiile privind transferurile de jucatori vor avea loc 24 ore din 24.
Dinamo nu rateaza nicio ocazie sa anunte ca nu sunt interesati de alte transferuri decat acela al lui Claudiu Niculescu dar din experienta anterioara Dinamo ruleaza la greu sursa de informatie pentru presa si nu poate fi altfel nici acum.

0 comentarii:

Label Cloud