sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Ce mai e nou la Dinamo

Transferuri, amicale, negocieri, amenintari si scandaluri ca intotdeauna in fotbalul romanesc si nu numai.
La capitolul transferuri revenirea "rebutului" Claudiu Niculescu a dinamitat atacul cainilor. Doua executii, care-l pot face invidios si pe marele Juninho Pernambucano, au reaprins increderea in el si echipa. Zurich si Banik Ostrava au miorlait timid in fata cainilor. Torje, Lucian Goian, Claudiu Niculescu si Mitea (2) in primul meci, respectiv din nou Claudiu Niculescu si Andrei Cristea au fost finalizatorii meciurilor de pregatire din primul cantonament.
Echipa joaca surprinzator de legat pentru primele meciuri ale sezonului. Singurul compartiment care inca mai scartaie este mijlocul, dar revenirea (inca asteptata) la forma a lui Adrian Cristea si integrarea lui Oussmane N`Doye ar putea debloca si zona de constructie a jocului.
O veste buna este intelegerea cu Moti care va reveni la echipa si va prinde al doilea cantonament al lui Dinamo. Plecarea lui Julio Cesar la Gaziantep deja nu mai conteaza.
Contra refuza in continuare sa ia in primire banda dreapta la Dinamo amanand pentru inca 6 luni revenirea. Posibil sa fie prea tarziu ...
La negative comportamentul unora (posibil fani dinamovisti) care l-au "tavalit" putin pe un oficial oltean aflat cu treburi pe langa stadionul Dinamo. Un nevinovat apel de telefon si furiile de neinteles ale unor huligani s-au dezlantuit asupra oficialului oltean.

0 comentarii:

Label Cloud