duminică, 18 ianuarie 2009

McLaren MP4-24 : start spre victorie !

Pentru McLaren pregatirile pentru sezonul 2009 a intrat in linie dreapta cu responsabilitatea uriasa de a-l mentine pe Lewis Hamilton acolo unde cu suferinta l-a ridicat in ultimele secunde ale sezonului trecut.
Vineri, 16 ianuarie, pe Autodromo Internacional do Algarve din Portugalia, pilotul de teste Pedro de la Rosa a condus pentru prima data noul bolid denumit McLaren MP4-24.
Cu ocazia lansarii modelului McLaren MP4-24, bossul Ron Dennis a anuntat ca va preda sefia lui Martin Whitmarsh incepand cu 1 martie a.c. . Ron Dennis a tinut sa precizeze ca nu este vorba de o retragere a sa din echipa McLaren ci doar ca e timpul sa se ocupe de altceva.

Motor racing is in my blood - and nothing will dilute my passion for either the sport or the success of this company." - Ron Dennis

La debutul sezonului 2009, pe 29 martie in Australia, McLaren Mercedes va avea in continuare la volan pe campionul mondial entitre Lewis Hamilton si pe finlandezul Heikki Kovalainen, iar ca piloti de teste pe Pedro de la Rosa si Garry Paffet.

Pentru prima data in cariera bolidul condus de Lewis Hamilton poarta numarul 1.

0 comentarii:

Label Cloud