marți, 23 iunie 2009

Dario bonetti, antrenor fara CV

Am evitat sa scriu de Dinamo intr-o perioada in care cel mai bine e sa stai ca strutu cu capul in pamant si sa astepti sa treaca ... tornada. Am ales sa scriu astazi cand a fost anuntat un nou antrenor. Dario Bonetti este un antrenor fara CV, un antrenor care in liga C din Italia "a reusit" performanta sa o claseze pe Juve Stabia pe penultimul loc. Dovada pe siteul oficial al clubului Juve Stabia: click spre site. Avem un antrenor de fundul clasamentului in C-ul italian. Inventam negocieri cu Boloni cand colo noi cautam pana si antrenori "liberi de contract".
Acum inteleg de ce Vasile Turcu a anuntat ca pleaca de la Dinamo deoarece echipa a ales o alta strategie cu care nu poate fi de acord.
Ce urmeaza? Probabil vanzarea jucatorilor cu salarii mari si a acelora care vor sa faca performanta si nu pot accepta situatia de acum de la Dinamo. Vor veni iar jucatori liberi de contract sau "mereu sperantele" imprumutate prin tara.
Borcea s-a retras, a lasat raspunderea rezultatelor pe umerii lui Dinu. Si asta este un indiciu de ce va urma la Dinamo. Cu astfel de solutii pentru Dinamo va fi foarte greu sa faca uitat acest final de cosmar. Aducem mediocritate vom continua in mediocritate ...
Bucura-te Dinamo de acest an de cupa europeana pentru ca poate fi ultimul :(

0 comentarii:

Label Cloud