sâmbătă, 28 februarie 2009

Parfumul Halle Berry

Parfumul femeilor de peste 40 de ani este promovat de Halle Berry. Noul parfum denumit Halle va fi lansat saptamana viitoare. Cu aceasta ocazie Halle Berry a avut grija sa-si etaleze inca o data frumusetea.

Sa ne sustinem echipa

Emotii, speranta, pasiune, elemente ce se reactiveaza odata cu debutul returului de maine din Groapa. 17 finale pana vom primi dreptul de a tremura marti sau miercuri noaptea in fata valoroaselor echipe de fotbal de pe batranul continent.
Prima victima trebuie sa fie autobaza lui Cartu care va trebui demontata roata cu roata, usa cu usa, piulita cu piulita.
Noi suporterii avem o sarcina simpla, incurajari pentru echipa si respect pentru regulament. Acum mai mult ca niciodata Dinamo nu are nevoie de greselile noastre. Succes Dinamo!

Bancul zilei

Cu o ocazie oarecare, vizitând Anglia, George W. Bush a fost invitat la un ceai cu regina . Zâmbitor, dar cu o netrucată curiozitate, Bush jr o întreabă:
- La capătul unei aşa frumoase cariere, stimată doamnă, mi-aţi putea răspunde la o întrebare? - Desigur, spuse regina .
- Ei bine, cuteză Bush, care credeţi că este esenţa leadership-ului? Care este secretul unei bune conduceri? Cu un zâmbet suav, regina răspunse:
- În opinia mea, filozofia minimală a conducerii cere să fii înconjurat de oameni inteligenţi.
- Şi cum îţi dai seama cine este inteligent şi cine nu? insistă preşedintele.
- Foarte simplu, spuse regina ridicându-se, permiteţi-mi să vă arat. Imediat ea îl sună pe Tony Blair, pune telefonul pe speakerphone şi spune:
- Domnule prim-ministru, vă rog răspundeţi-mi la o întrebare: Mama dvs. are un copil, tatăl dvs. are un copil, iar acest copil nu este nici fratele şi nici sora dvs. Cine este el?
Blair răspunde imediat:
- Sunt exact eu, ma'am.
- Corect, spune regina. Multumesc şi la revedere, sir Blair. Iar apoi, privindu-l pe Bush:
- Aţi înteles, domnule preşedinte?.
- Da, doamnă! Foarte interesant! Fiţi sigură că o să folosesc această lecţie! spuse preşedintele SUA.
Odată întors la Washington, Bush jr. se hotărî să-l pună la test pe Jesse Helms, preşedintele Comitetului pentru Relaţii Externe din Senat. Convocat, senatorul vine.
- Dragă Helms, mă întreb dacă ai fi capabil să-mi răspunzi la o întrebare.
- Desigur, dle preşedinte.
- Ei bine, începu Bush, mama ta are un copil, tatal tău are un copil, copilul ăsta nu este nici fratele şi nici sora ta. Cine este el?
Helms roti câteva clipe ochii între tavan şi podea şi finalmente îşi întrebă şeful dacă i-ar putea da răspunsul după o scurtă meditaţie. Întors la Senat, el convoacă pe dată câţiva republicani, alături de care zăboveşte câteva ore asupra problemei, fără să ajungă la o soluţie. Pradă disperării, Helms îl sună pe Colin Powell, la Departamentul de Stat:
- Ascultă, fiule, maică-ta are un copil, taică-tău are un copil, şi acest copil nu este nici frate-tău şi nici sora-ta. Cine este el? Powell răspunse pe dată:
- E simplu, sunt eu. Mult mai uşurat, Helms fuge săgeată înapoi la Casa Alba, trece în zbor pe lângă secretariat şi intră gâfâind în Biroul Oval.
- Ştiu răspunsul, domnule! Ştiu cine este blestematul ăsta de tip! E Colin Powell! De peste birou, mângâind uşor spătarul fotoliului, gândind probabil la ce noroc are regina cu aşa oameni inteligenţi pe lângă ea - englezii ăştia! - cu o nemascată grimasă de dezgust pe faţă, Bush îi răspunde:
- Oh, God! Greşit, cretinule! E Tony Blair!

luni, 9 februarie 2009

Despre Giropay si Insulele Pitcairn

Exista un tip de plati (gen moneybookers) care se cheama Giropay. Multe tari au optiunea sa plateasca prin acest tip de plata dar nu si Romania. Nimic pana aici foarte interesant dar daca va spun ca in lista tarilor se afla si o tara, care ulterior am aflat ca este de fapt o insula, Pitcairn - devine interesant.
Ca sa fundamentez de ce zic ca este interesant iata ce zice Wikipedia despre ....

Insulele Pitcairn

De la Wikipedia, enciclopedia liberă


Insulele Pitcairn (în engleză Pitcairn Islands, în dialectul Pitkern: Pitkern Ailen) oficial numite Insulele Pitcairn, Henderson, Ducie, and Oeno (engleză Pitcairn, Henderson, Ducie, and Oeno Islands) este un Teritoriu britanic de peste mări format din patru insule în sudul Oceanului Pacific.

Doar insula Pitcairn este locuită. Locuitorii sunt descendenţii revoltaţilor de pe vaporul Bounty şi al tahitienilor care i-au acompaniat. Cu o populaţie de sub 50 locuitori, Pitcairn este jurisdicţia cea mai puţin populată de pe Pământ. În 1790, revoltaţii de pe HMAV Bounty s-au stabilit pe insulă şi au incendiat vaporul. Acesta este încă vizibil în golful Bounty fiind descoperită în 1957 de o expediţie National Geographic. Cu toate că locuitorii au reuşit să supravieţuiască ocupându-se de agricultură şi pescuit, perioada iniţială a fost marcată de tensiuni serioase între aceştia. Alcoolism, criminalitate şi boli au cauzat moartea a majoritatea locuitorilor şi a bărbaţilor tahitieni. Când insula a fost descoperită mai era locuită doar de John Adams, nouă femei şi câţiva copii.


Poate se gaseste cineva sa-mi explice cum e posibil ca Insula Pitcairn, care are aproape 50 de locuitori, care nici macar zi nationala n-are pentru ca probabil nu a avut cine s-o declare, are posibilitatea sa plateasca prin Giropay iar Romania ba.

Omorat de jungla

A fost sa fie ca Pasarila sa moara ucis de cutit. A fost sa fie ca Marian Cozma sa il caute pe Catalin Haldan pe lumea cealalta vrand sa transmita mesajele noastre catre el. Asa a fost sa fie.
Traim intr-o jungla in care nenorocitii se da la fata ta de mana cu tine, in care oamenii sunt impuscati in cap daca au curajul sa ridice ochii din pamant. Traim in jungla noastra pentru ca noi am acceptat-o si o vom accepta in continuare. Ne intristam putin, poate varsam o lacrima, dar maine vom uita ca a fost candva un erou care a incercat sa opreasca un jaf armat la Brasov sau ca altul isi proteja prietena de nesimtirea altora.
Ungurii ii cauta pe ucigasi si vor razbunare, tatal jucatorului muntenegrean a trimis un comando dupa ei. Poate ca nu asta e solutia intr-un sistem civilizat dar intr-o jungla creata de ei este exact ceea ce au cautat.
Cel mai inalt handbalist este acum dincolo de nori, pivotul nationalei noastre a schimbat echipa, dar indiferent unde joaca acum noi vom aplauda ori de cate ori imaginea lui de erou si sportiv va reveni in amintirea noastra.
Dumnezeu sa-l odihneasca !

marți, 3 februarie 2009

Spectacole la Sala Palatului in februarie

Interesat de cateva evenimente muzicale pentru relaxarea sufletului am mers azi pe la Sala Palatului din Bucuresti, fiind prin zona, sa vad ce oferta au pentru perioada aceasta.
Pentru urmatoarele 2 saptamani sunt cateva spectacole care mi-au atras atentia .
Pe 7 februarie la ora 20.00 se reintoarce in Romania - Orchestra Live from Buena Vista - The Havana Lounge. Pretul biletelor care se gasesc la vanzare si in reteaua Diverta este cuprins intre 60 si 140 RON.
In aceeasi seara, ceva mai tarziu, Sepultura performeaza pentru aproximativ 87 ron per bilet.
Poate cel mai interesant eveniment al acestei perioade de la Sala Palatului din Bucuresti, concertul sustinut de Sting pe 10 februarie, se va desfasura cu casa inchisa. Bilete pentru acest concert nu se mai gasesc la casele de bilete. Poate la negru ...
Vonda Shepard sustine si ea un spectacol pe 18 februarie, avand ca scop promovarea albumului "Far from the Sun". Pret bilete intre 80 si 160 RON.
Voi merge cu siguranta la Sepultura si probabil la Vonda Shepard daca presiunea din cealalta "jumatate" va continua :P.

duminică, 1 februarie 2009

Mercedes acoperit de diamante

Mercedesul din imagini este in totalitate acoperit de diamante. Doar atingerea ei costa 1.000 $, iar masina incastrata in diamante este evaluata la 4,8 milioane de $.
Proprietarul mercedesului unicat este Printul Al - Waleed din Arabia Saudita.





Cerintele jocului The Last Remnant

Cerintele jocului The Last Remnant au fost dezvaluite de producatorul Square Enix. Surprinzator este faptul ca am aflat cerintele jocului dar nu si data lansarii acestuia.



Cerinţe minime The Last Remnant:
* Sistem de operare: Windows XP SP2 sau Windows Vista SP1
* Procesor: Intel Core 2 Duo 2GHz sau AMD Athlon X2 2Gz
* RAM: 1.5GB
* Graphics: NVIDIA GeForce 8600 256MB VRAM sau mai mare
* DirectX: 9.0c
* Spaţiu pe hard disk: 15GB

Cerinte recomandate:
* Sistem de operare: Windows Vista SP1
* Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4GHz sau 2.4GHz AMD Athlon X2
* RAM: 2GB
* Graphics: 512MB VRAM NVIDIA GeForce 8800 sau mai mare.


Elena Gheorghe - The balkan girls

Elena Gheorghe si "Fetele din Balcani" vor merge la finala Eurovision 2009 din Moscova pentru a marca pentru Romania. Melodia compusa de Laurentiu Duta pentru fosta solista a trupei Mandinga a castigat detasat finala desfasurata la Bucuresti.
Blaxy Girls cu Dear Mama si Catalin Josan cu STOP au completat podiumul.

Elena Gheorghe - The balkan girls

Label Cloud