luni, 9 februarie 2009

Omorat de jungla

A fost sa fie ca Pasarila sa moara ucis de cutit. A fost sa fie ca Marian Cozma sa il caute pe Catalin Haldan pe lumea cealalta vrand sa transmita mesajele noastre catre el. Asa a fost sa fie.
Traim intr-o jungla in care nenorocitii se da la fata ta de mana cu tine, in care oamenii sunt impuscati in cap daca au curajul sa ridice ochii din pamant. Traim in jungla noastra pentru ca noi am acceptat-o si o vom accepta in continuare. Ne intristam putin, poate varsam o lacrima, dar maine vom uita ca a fost candva un erou care a incercat sa opreasca un jaf armat la Brasov sau ca altul isi proteja prietena de nesimtirea altora.
Ungurii ii cauta pe ucigasi si vor razbunare, tatal jucatorului muntenegrean a trimis un comando dupa ei. Poate ca nu asta e solutia intr-un sistem civilizat dar intr-o jungla creata de ei este exact ceea ce au cautat.
Cel mai inalt handbalist este acum dincolo de nori, pivotul nationalei noastre a schimbat echipa, dar indiferent unde joaca acum noi vom aplauda ori de cate ori imaginea lui de erou si sportiv va reveni in amintirea noastra.
Dumnezeu sa-l odihneasca !

0 comentarii:

Label Cloud