miercuri, 9 septembrie 2009

Tudor Chirila si show-ul Vama de la Cerbul de Aur

Tudor Chirila a avut grija sa lamureasca pe blogul personal problema concertului sustinut de trupa VAMA la Cerbul de Aur. Bucurosi ca totusi vom urmari "showul VAMA de la Cerbul de Aur" dam cuvantul liderului Tudor Chirila :

Am citit comentariile voastre legate de show-ul VAMA de la Cerbul de Aur. Desi apreciem sustinerea si dorinta voastra de a fi urmarit recitalul Vama la TVR, totusi, se impun cateva precizari:

TVR are un contract referitor la difuzarea meciurilor Nationalei, iar pentru seara de 5 septembrie era programat meciul dintre Franta si Romania din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2010. Am stiut acest lucru cand am acceptat invitatia la Cerbul de Aur. Am comunicat prin toate mijloacele acest recital (inclusiv Twitter si Facebook) tocmai pentru ca, pentru noi, era foarte important sa avem o arena plina la Brasov. Concertul, care a fost inregistrat, va fi montat si difuzat pe TVR la o data pe care o vom promova intens, astfel incat, cei care si-au dorit atat de mult sa ne vada, vor avea posibilitatea sa ne urmareasca recitalul.
sursa: tudorchirila.blogspot.com

0 comentarii:

Label Cloud