miercuri, 16 septembrie 2009

Jocuri noi

Un top 10 al jocurilor ce sunt pregatite sa apara in luna septembrie si octombrie:

Alpha Protocol

Alpha Protocol este un RPG de spionaj. Cea mai bună armă de care dispuneți este posibilitatea de a alege, întrucât există întotdeauna mai multe posibilități pentru a îndeplini obiectivele misiunilor. Puteți să vă furișați, să iscați zgomot sau pur și simplu să vă scoateți armele și să vă faceți loc cu ele. Orice ați face însă, alegeți cu inspirație...

Borderlands

Borderland este un first-person-RPG a cărui acțiune se petrece pe planeta Pandora, pe care condițiile sunt neprielnice. Sunteți în căutarea unei misterioase camere pline cu extratereștri. Borderlands promite un joc motivant îndelungat și oferă un coop-mode cu până la 4 jucători și dezvoltarea progresivă a îndemânării.

Resident Evil 5

Cea mai recentă parte a seriei Resident Evil se petrece în Africa și oferă o serie de inovații. Un aspect important este acum team play-ul dintre personajele principale, Sheva și Chris. Mai mult decât atât, Resident Evil oferă mai multă acțiune întrucât nu mai trebuie să luptați cu zombie înceți și lipsiți de inteligență!

Pro Evolution Soccer 2010

Pro Evolution Soccer este mereu în concurență cu seria FIFA. Care din cele două jocuri este un simulator de fotbal mai bun? Această întrebare va fi mult timp disputată de fanii din ambele părți. Tot ce știm este că Pro Evolution Soccer 2010 va fi un joc de fotbal de top, dispunând acum de licențe europene.

Risen

Risen este mult așteptata continuare neoficială la jocul Gothic. Acest trailer prezintă scene impresionante din joc și un soundtrack excelent de la Nightwish.

WET

WET este un joc impresionant de tip Action-Adventure care prezintă o mulțime de arme, o sabie ascuțită și un personaj principal atractiv. WET va fi lansat pentru PC, Xbox360 și Playstation 3 în această toamnă.

The Whispered World

The Whispered World readuce senzațiile oferite de jocurile clasice de tip Adventure, datorită fundalurilor desenate și detaliilor animate. Jocul are un stil comic. The Whispered World revitalizează un sub-gen care părea să fie dat uitării.

Venetica

Venetica este un joc a cărui acțiune se defășoară, așa cum îi sugerează și numele, în Veneția, Italia. Jucați rolul lui Scarlett, fiica Morții. Scarlett trebuie să își demonstreze capacitățile deosebite într-o luptă epică împotriva unui necromancer care a păcălit moartea.

Aion

Noul MMORPG, Aion, încearcă să atragă fanii de role playing game cu peste 1.500 de quest-uri. În afară de grafica excelentă, Aion oferă 8 clase diferite și două facțiuni opuse cărora vă puteți alătura.

Batman: Arkham Asylum

Cu numeroase filme, produse tematice și jocuri video la activ, Batman continuă să găsească noi metode pentru a ajunge în livingul vostru... Arkham Asylum este un titlu nou și promițător ce se adaugă la seria de jocuri cu Batman, care crește pe zi ce trece.

sursa: Chip.eu

0 comentarii:

Label Cloud