joi, 12 martie 2009

Magari la Cora Militari

Nu toti romanii cu probleme comportamentale s-au dus la munca (furat sau violat) in Italia. Au mai ramas cu siguranta si pe acasa si spre sansa lor au gasit si de munca. Dar cum salariul nu i se va parea niciodata suficient roamanului acesta se va da si la mici cacaturi.
Cu fapta unui astfel de specimen m-am intalnit astazi in hipermarketul Cora Militari la raionul de cosmetice - igiena. Am cumparat o pasta de dinti care s-a "bucurat" sa treaca si pe periuta altui cetatean, cu siguranta responsabil al acelui raion.
Ajuns acasa constat ca un capat al cutiei era sigilat cu ajutorul unui scoci incolor iar tubul evident folosit. Daca doar s-a multumit sa ia pasta de dinti din tub e oarecum ok, paguba e mica, dar daca individul se joaca si mai si introduce cine stie ce altceva in tub ? Dar la naiba daca si in Cora gasesc astfel de mizerii ce pretentii sa mai am la un amarat de butic de colt de bloc ?
Asa ca dragilor verificati daca nu cumva periuta de dinti pe care tocmai ce ati cumparat-o din Cora Militari nu a facut cunostinta cu dintii vreunui individ cu educatie de magar !

0 comentarii:

Label Cloud