miercuri, 31 decembrie 2008

Alexandru Pargaru la Oreste

Am descoperit pe ezoteric.gardianul.ro, la indemnul unui prieten, o emisiune din seria "Codul lui Oreste", difuzata in iunie anul acesta (care astazi se termina).
Daca vrei sa afli care este menirea noastra pe pamant, sa faci cunostinta cu un mic geniu pe numele sau Alexandru Pargaru, supranumit si "maestrul mic", daca vrei sa aprofundezi putin si celelalte aspecte ale vietii decat cele vizuale, atunci urmareste Codul lui Oreste - Emisiunea din 20.06.2008.

Plin de haruri, poet, cantaret si clarvazator, Alexandru Pargaru spune ca traieste pe acest pamant pentru a-si duce misiunea la capat. Impreuna cu Oreste si Cristian Pompei redactor sef la "Lumea Misterelor", Alexandru aduce putina lumina intr-un teritoriu pe care multi dintre noi l-au ocolit.

Si pentru ca poezie si lumina vei gasi in emisiunea lui Oreste mai sus mentionata, iti propun spre ascultare si un moment de exprimare muzicala. Downloadeaza: Nalta-i mandra de Alexandru Pargaru.

vineri, 26 decembrie 2008

Urare speciala de sarbatori

Legenda rapusa de cancerul de colon

Cat Woman din prima realizare a seriei Batman sau Lady Eloise din Boomerang, adica legendara actrita si cantareata, Eartha Kitt a murit rapusa de un cancer de colon la varsta de 81 de ani.
Pentru rolul din Boomerang, Eartha Kitt a primit doua premii Emmy. Adio Eartha.

Poze din The Sims 3

EA Sports a mai publicat cateva noi screenshoots-uri din The Sims 3. Sunt atatia fani care ar da orice sa mai vada cateva poze cu jocul lor preferat incat am decis sa le publicam.


Cu ocazia asta sa vedem si trailerul propus pentru The Sims 3.

joi, 25 decembrie 2008

Urari de Craciun de la Pantere

Panterele si Panterutele Negre va ureaza craciun fericit alaturi de cei dragi, implinirea tuturor dorintelor si succese maxime in tot ceea ce intreprindeti. La multi ani !


Pentru multe urari de craciun inspirati-va de aici.

marți, 23 decembrie 2008

Program intersezon Dinamo

Programul in intersezon pentru Dinamo curpinde 2 cantonamente in Turcia. Reunirea lotului va avea loc pe 12 ianuarie iar 8 zile mai tarziu vor pleca in Antalya pentru primul cantonament pe pamant turc.
Abia spre sfarsitul cantonamentului, pe 28 ianuarie, Dinamo va disputa primul amical cu austriecii de la Sturm Graz. Doua zile mai tarziu se va incheia primul cantonament.
In perioada 4 - 19 februarie 2009, Dinamo se va reintoarce in Antalya, de data aceasta pusa pe joaca. Incepand cu data de 8 februarie, la fiecare doua zile, Rednic isi va testa elevii in jocuri cu un grad mediu de dificultate.
Iata programul meciurilor din intersezon pentru Dinamo in cantonamentul turc:


08 februarie: Dinamo-FK Teplice (Cehia, locul 8)
10 februarie: Dinamo-FK Zeta (Serbia-Muntenegru, locul 5)
12 februarie: Dinamo-NK Osijek (Croatia, locul 8)
14 februarie: Dinamo-Randers FC (Danemarca, locul 7)
16 februarie: Dinamo-Amkar Perm (Rusia, locul 4)

18 februarie: Dinamo - adversar nestabilit.

duminică, 21 decembrie 2008

Calendar PCH

Peluza PCH a reusit in scurt timp sa devina cea mai cunoscuta parte a galeriei dinamoviste. Mai nou, in stilul marilor branduri, Peluza Catalin Haldan a lansat propriul calendar.
Calendarul PCH a fost lansat de cateva zile si contine pe langa 12 imagini de arhiva a galeriei si portretul Unicului Capitan - Catalin Haldan.
Calendarul se afla in vanzare la magazinul de prezentare al clubului Dinamo si costa 30 RON.

sâmbătă, 20 decembrie 2008

Somatie de plata

M-am trezit acasa cu o Somatie de plata trimisa de Administratia Financiara a sectorului 6. Inteleg ca toti ne facem treaba dar cand suma de recuperat este de 1 leu, nici macar nu inteleg daca este vorba de 1 ron, iar facturile catre stat au fost platite la zi, o astfel de somatie pare nejustificata.
In decembrie am termen pentru ultima transa din impozit a anului iar omeneste era normal sa se astepte 2 saptamani si sa mi se ceara 1 leu in plus la ultima factura daca considerau ca trebuie sa platesc mai mult.

Cele mai tari comedii

Cele mai tari comedii cu adolescenti, sitcomuri sau desene animate ce se incadreaza la aceasta categorie sunt toate prinse intrun top 40 al celor mai iubite comedii din toate timpurile.

  1. Monty Python's Life Of Brian
  2. Blazing Saddles
  3. Shrek
  4. American Pie
  5. Meet The Parents
  6. Groundhog Day
  7. The Blues Brothers
  8. Shaun Of The Dead
  9. Ferris Bueller's Day Off
  10. Mrs Doubtfire
  11. Some Like It Hot
  12. Austin Powers: International Man Of Mystery
  13. Dumb And Dumber
  14. There's Something About Mary
  15. This Is Spinal Tap
  16. Men In Black
  17. Beetlejuice
  18. A Fish Called Wanda
  19. Ghostbusters
  20. Dr Strangelove
  21. Home Alone
  22. Toy Story
  23. The Naked Gun
  24. Happy Gilmore
  25. Dodgeball
  26. Carry On Camping
  27. Planes, Trains And Automobiles
  28. Wayne's World
  29. Trading Places
  30. The Incredibles
  31. Father Of The Bride
  32. Police Academy
  33. Team America: World Police
  34. The Princess Bride
  35. Return Of The Pink Panther
  36. South Park: Bigger Longer and Uncut
  37. Ace Ventura: When Nature Calls
  38. Scary Movie
  39. School Of Rock
  40. Dirty Rotten Scoundrel
Top 40 comedii a fost realizat de Five.TV .

Cum se instaleaza un sunet pentru yahoo messenger

Cu ceva timp in urma am propus cateva sunete de messenger dar nu am si explicat cum se instaleaza. Pentru ca am fost intrebat cum se instaleaza un sunet pentru yahoo messenger voi explica in continuare:

1. downloadeaza orice fisier care sa fie de tipul ".wav";
2. deschide Yahoo Messenger si mergi in Preferences, apoi Alerts & Sounds;
3. selecteaza evenimentul pentru care vrei sa introduci noul sunet de messenger;
4. cu ajutorul butonului browse cauti fisierul ".wav" pe care l-ai downloadat in calculatorul tau, selectezi sunetul de messenger dorit si apesi Open;
5. daca vrei sa introduci si alte sunete de messenger va trebui sa urmezi pasii 3 si 4 din nou. La final trebuie sa apesi Apply.



Acum bucura-te de noile tale sunete de messenger !

Mercedes Benz McLaren SLR Stirling Moss

Mercedes Benz McLaren SLR Stirling Moss este ultima masina produsa ce a reiesit din fuziunea Mercedes & McLaren. Mercedes Benz McLaren SLR Stirling Moss este dotata cu un motor de 650 de cai, 5,5 litri V8 engine.
In 3,5 secunde ajunge la o viteza de 100 km/h, depaseste 300 de km/h dar si pretul este pe masura unei astfel de masini, 500.000 euro.


joi, 18 decembrie 2008

Probleme pentru IE 7

Browserul Internet Explorer, poate cel mai popular browser asta si datorita faptului ca se regaseste default in toate sistemele de operare oferite de Windows, are probleme de securitate !
Internet Explorer 7, dar si alte versiuni, au fost supuse atacurilor informatice. Aceste atacuri au ca scop sa fure parolele, parole ce pot deschide calea spre pagube importante aduse titularilor.
Pana la solutionarea problemei sfatul specialistilor este sa folositi alt browser, iar Mozzila poate fi o solutie sigura.

mai multa siguranta, si nu prea - IE7

marți, 16 decembrie 2008

Poze noi cu Nicole Scherzingers in Maxim

Poze noi cu Nicole Scherzingers au aparut in varianta germana a revistei Maxim. Superba Nicole nu dezvaluie prea mult nici de aceasta data dar cu siguranta tentatiile sunt mari. Deocamdata ne serveste in regim de "cutremure mici" dar suntem increzatori ca va apare si "cataclismul".
Lewis Hamilton are toate motivele sa se bucure de cele mai mari reusite ale vietii sale in acest an. Titlul de campion mondial in F1 si relatia sa cu Nicole Scherzingers.
Iata pozele cu Nicole Scherzingers aparute in Maxim:



luni, 15 decembrie 2008

N`Doye nu e de Dinamo

Dinamo nu este interesata de licitatiile aberante pentru vasluianul N`Doye, anunta plin de fite Cristi Borcea. Mai mult - ca sa demonstreze cum intelege el sa trateze un fotbalist care chiar daca din punct de vedere al caracterului poate ca are de suferit, din punct de vedere fotbalistic este peste multi din jucatorii cu care Dinamo incearca sa incropeasca o faza de joc - l-a propus in schimbul senegalezului pe Lucian Goian, jucator intrat in dizgratia conducerii dupa scandalul maneaua.
N`Doye nu indeplineste una din conditiile de baza cu care sa devina interesant pentru conducerea de carton a lui Dinamo. Si anume acela ca este un jucator pentru care se cere bani. Probabil ca daca facea parte din lista de jucatori liberi de contract, sau din jucatorii aruncati de Becali, N`Doye avea sanse sa fie coleg de linie cu Cristea, dar asa Adrian al nostru va trebui sa se descurce in continuare cu jucatori gen Bostina, Vranikovici sau Ze kalanga.

duminică, 14 decembrie 2008

Negoita a ales Popesti-Leordeni

Nu stiu exact daca Ionut Negoita ar fi fost pentru Dinamo omul ideal in conducere cum nu stiu daca a incercat doar o asociere cu brandul Dinamo pentru perioada alegerilor.
Cert este ca oricine va dori sa intre in conducerea lui Dinamo ii va fi greu sa depaseasca actuala coalitie ce conduce clubul.

"Numele echipei la care voi investi este Viscofil Popesti-Leordeni, care activeaza in Liga a IV-a si este pe locul 4 la finalul turului. Am analizat oferte de la echipe din toate esaloanele, dar am decis sa iau o echipa din Liga a IV-a, pentru ca tot ce am construit pina acum am construit de la 0. Targetul e sa promovam in fiecare an. Numele echipei va fi schimbat din vara, iar bugetul va fi de 200.000 de euro in primul sezon, 700.000 in Liga a III-a si de 1,2 milioane in Liga a II-a"

Daca Negoita va reusi sa faca din Popesti-Leordeni un fel de CFR vom vedea, dar cert este ca cei care raman la Dinamo nu au reusit. Curand se vor face 20 de ani de promisiuni si de realizari cu pipeta.

Cea mai frumoasa femeie in 2008

Rusoaica Senia Sukinova, in varsta de 21 de ani, a devenit Miss World 2008 intrun concurs desfasurat in Africa de Sud la Johannesburg.
Editia din acest an trebuia sa aiba loc la Kiev dar tensiunile dintre Rusia si Georgia au convins organizatorii sa mute Miss World 2008 tocmai in Africa de Sud.
109 candidate si 187 de tari care au preluat concursul, sunt cifrele actualei editii.

Scopul principal al unei castigatoare este acela de a strange bani in folosul comunitatii iar fosta miss world, o chinezoaica, a reusit sa adune nu mai putin de 30 milioane de dolari.

marți, 9 decembrie 2008

Air Jordan Q4

Air Jordan a lasat in urma sa o multime de fani iar ghetele ce-i poarta numele au avut un succes pe masura. Dezamagirea vine insa de la ultima lansare. Air Jordan Q4 nu se bucura de o publicitate prea buna in State. Dar poate sunt ei prea fitosi iar noi romanii vom privi cu alti ochi noul model sport.

Air Jordan Q4

Poze noi cu Beyonce

Pentru a posta cateva poze noi cu Beyonce nu trebuie sa existe un motiv anume.



luni, 8 decembrie 2008

Golul lui Mutu de la Torino

Golul lui Mutu de la Torino, in partida pe care Fiorentina a castigat-o detasat, are geniul lui Totti si precizia lui Juninho. Nici scutul antiracheta pe care-l dezvolta americanii nu ar fi reusit sa deturneze balonul trimis de Mutu in vinclul nefericitului portar torinez.
Cu aceasta reusita Mutu a ajuns la 5 reusite.

Sa vedem reusita lui Mutu.

Strong DC ++ 2.2.1

Strong DC ++ 2.2.1 este cea mai noua varianta a acestui utilitar de download free de pe huburi folosit pentru transferul intre doi useri a fisierelor.
Marele avantaj oferit de Strong DC ++ 2.2.1, in comparatie cu DC++ sau oDC obisnuit, este acela ca acesta downloadeaza cu o viteza superioara gratie faptului ca stie sa foloseasca mai multe surse, fragmentand astfel fisierul de descarcat in bucatele mici usor de downloadat.
Cu siguranta Strong DC ++ 2.2.1 va va incanta ! Downloadeaza de aici Strong DC ++ 2.2.1.

joi, 4 decembrie 2008

Top cautari noiembrie 2008

Cele mai simpatice cautari ale lunii noiembrie alaturi de comentarii (rautacioae:D) pe masura.

Locul1.
cum sa ne pastram dinti albi acasa. Este cu siguranta o intrebare care ne macina pe majoritatea celor cu dinti ... bicolori. Sigur, cei galbeni s-au dovedit intotdeauna foarte docili, devreme acasa, participa la fiecare fum de tigara pe cand cei albi ... Sa oferim totusi un sfat: folositi bolturile, dau randament :D

Locul 2.
cum sa bag ghete noi in pes 2009. Este cu adevarat o mare problema daca producatorul jocului PES 2009 a lansat jocul cu ghete vechi. Se pare ca problemele economice mondiale afecteaza si acolo unde lucrurile pareau a merge ... in ghete noi.

Locul 3.
cum sa faci bani furand.
Credeam ca este intrebarea la care tot romanul a gasit raspunsul. Din nefericire nu toti au continuat intrebarea cu "fara sa te prinda politia".

Locul 4.
jocuri viteze pentru copii viteji.
Intrun sondaj pe internet probabil 90% dintre noi ar fi gata oricand sa-l infrunte pe ... Smarandescu. In realitate in acea zi 99% vom fi loviti de bronsita acuta.

Locul 5.
poze cu nicole schweitzer. Si acum ma intreb daca cautarea venea din lumea a 3-a acolo unde schweitzer - ul se gaseste mai usor pe google sau un maniac isi inchipuia o Nicole ... cu gaurele.


ne-am conformat si pe Nicole ... Scherzinger am dat

Locul 6.
jocuri de gatit cu cel mai bun gust. Au trecut vremurile cand ne multumeam cu ce aveam, cand plecam la scoala cu un sandwich pe care untul refuza sa se aseze. In ziua de azi scolarii folosesc pauza mare pentru a manca la KFC !

Locul 7.
oana. zavoranu. Fotos (google.de).
Intrebati un neamt de premierul romaniei, sau de portarul campioanei la fotbal, sau de capitala Romaniei :D Cu siguranta nu ar sti. Si atunci cum naiba au ajuns sa o cunoasca tocmai pe Oana? Cred ca nu ne cunoastem valorile :D

Colectionar de stegulete

In hattrick pentru multi manageri exista meseria de colectionar de stegulete asa cum pentru mine pentru moment as zice ca "lucrez" mai degraba la BNR decat la Panterele Negre :P
Odata cu noua facilitate oferita de hattrick privind meciurile amicale, aranjarea unui asemenea meci cu o echipa dintr-o tara care altadata parea imposibil de realizat acum a devenit posibil.
Cum? Se stie ca meciurile amicale internationale se pot aranja doar incepand de joi ora 07.00 , ora Romaniei.
In Provocari / Vezi echipele din urna daca vei consulta lista cu cateva minute inainte de acest deadline mentionat mai sus vei gasi ceva de genul:

De saptamana viitoare se schimba grafica dar in principiu optiunile raman

De aici nu ai nevoie decat de o oarecare viteza de reactie. La 7 fix si o secunda dai primul "atac", adica primul click pe o echipa dintr-o tara al carei steag il doresti in vitrina clubului tau.
Saptamana trecuta am prins de la prima incercare o echipa din Sakartsvili (Albania) iar astazi din a doua incercare una din Cymru. Cu putina sansa nimeriti chiar stegulete mai rare decat astea.
Bafta la adunat stegulete!



Pentru copii avem jocuri de copii, hattrickul mai tarziu :P

miercuri, 3 decembrie 2008

Sesto Senso lansat cu Alina Plugaru

Sesto Senso este un nou club timisorean ce a ales sa se lanseze in forta, incalzind atmosfera prin reprezentatia oferita de starul porno romanesc Alina Plugaru.
Actrita de filme porno, Alina Plugaru, si-a axat spectacolul pe un prelungit numar de striptease, show la care a primit "biletele de participare" si doi norocosi studenti din asistenta.

foto: Timis Online

Yahoo Messenger cu plata ?

Yahoo messenger cu plata ? Niciodata sa nu zici niciodata dar in niciun caz atat de curand pe cat incearca acest mesaj, devenit spam, sa grabeasca lucrurile.

Yahoo se inchide pe 1 ianuarie 2009! Ei doresc sa se descotoroseasca de Messenger-ul gratuit. O groaza de oameni au fost deja stersi. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger si click Send Instant Message to all group si trimite acest mesaj tuturor. Fiecare persoana care va primi mesajul, va avea o semnatura si nu va fi sters! Acest mesaj este trimis de presedintele Yahoo Jay Rusell… aici este presedintele Jay Rusell: imi pare rau sa va anuntz ca Yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Dak vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la totzi din lista ta. In acest mod vom shti care sunt folosite si care nu, le vom sterge…!

Mai mult, la intrebarea "cine se afla la conducerea Yahoo", adresata Yahoo Answer, raspunsul a fost:

Terry Semel
Chairman, Chief Executive Officer and Director

Jerry Yang
Co-founder and Chief Yahoo

David Filo
Co-founder and Chief Yahoo

Deci, Jay Rusell este mai probabil manelist (dupa scris - in acceptiunea traducatorului) decat presedinte la Yahoo.

marți, 2 decembrie 2008

Mutu iubit

Mutu se dovedeste a fi iubit in lumea fotbalului conform clasamentului celor mai populari jucatori dat publicitatii de catre Federatia Internationala de Statistica si Istorie a Fotbalului (IFFHS).
In acest clasament se pare ca nu conteaza in primul rand valoarea fotbalistica daca e sa ne luam dupa primii trei clasati in acest top. David Suazo de la Benfica, egipteanul Aboutreika si Marcos, portarul lui Palmeiras sunt cei mai populari fotbalisti de pe planeta.

Mutu stie sa se faca popular

Mutu a reusit un salt urias de la locul 72 pana la locul 18. Daca si fotbalistic ar reusi sa fie in fata lui Messi, Cristiano Ronaldo (declarat astazi castigatorul Balonului de Aur), Kaka sau Totti pentru romani performanta ar avea si mai mare valoare.

Label Cloud