joi, 4 decembrie 2008

Top cautari noiembrie 2008

Cele mai simpatice cautari ale lunii noiembrie alaturi de comentarii (rautacioae:D) pe masura.

Locul1.
cum sa ne pastram dinti albi acasa. Este cu siguranta o intrebare care ne macina pe majoritatea celor cu dinti ... bicolori. Sigur, cei galbeni s-au dovedit intotdeauna foarte docili, devreme acasa, participa la fiecare fum de tigara pe cand cei albi ... Sa oferim totusi un sfat: folositi bolturile, dau randament :D

Locul 2.
cum sa bag ghete noi in pes 2009. Este cu adevarat o mare problema daca producatorul jocului PES 2009 a lansat jocul cu ghete vechi. Se pare ca problemele economice mondiale afecteaza si acolo unde lucrurile pareau a merge ... in ghete noi.

Locul 3.
cum sa faci bani furand.
Credeam ca este intrebarea la care tot romanul a gasit raspunsul. Din nefericire nu toti au continuat intrebarea cu "fara sa te prinda politia".

Locul 4.
jocuri viteze pentru copii viteji.
Intrun sondaj pe internet probabil 90% dintre noi ar fi gata oricand sa-l infrunte pe ... Smarandescu. In realitate in acea zi 99% vom fi loviti de bronsita acuta.

Locul 5.
poze cu nicole schweitzer. Si acum ma intreb daca cautarea venea din lumea a 3-a acolo unde schweitzer - ul se gaseste mai usor pe google sau un maniac isi inchipuia o Nicole ... cu gaurele.


ne-am conformat si pe Nicole ... Scherzinger am dat

Locul 6.
jocuri de gatit cu cel mai bun gust. Au trecut vremurile cand ne multumeam cu ce aveam, cand plecam la scoala cu un sandwich pe care untul refuza sa se aseze. In ziua de azi scolarii folosesc pauza mare pentru a manca la KFC !

Locul 7.
oana. zavoranu. Fotos (google.de).
Intrebati un neamt de premierul romaniei, sau de portarul campioanei la fotbal, sau de capitala Romaniei :D Cu siguranta nu ar sti. Si atunci cum naiba au ajuns sa o cunoasca tocmai pe Oana? Cred ca nu ne cunoastem valorile :D

0 comentarii:

Label Cloud