duminică, 27 decembrie 2009

www.hattrick-romania.ro

Profesionistii hattrickului romanesc au mai facut un pas in dezvoltarea si promovarea hattrickului, printre userii romani, prin realizarea siteului www.hattrick-romania.ro .
Pionierii acestei initiative sunt personalitati de prim plan ale comunitatii hattrickului romanesc precum GM-scazi, Adobe, DragosE, opripom, GM-octavia2 sau slukian, useri de o calitate morala ridicata, lucru ce da valoare proiectului www.hattrick-romania.ro. Pe langa acest colectiv vei avea loc chiar si tu daca detii informatii utile care ar completa baza de informatii a siteului.
Prin urmare, oricarui user roman, ca se afla in "lotul profesionistilor" sau in "nationala de tineret" ca tanar debutant in hattrick, ii revine o obligatie principala: sa puna siteul www.hattrick-romania.ro ca semn de carte in browserul pe care-l foloseste ori pentru a ajuta la completarea bazei de date, ori pentru folosirea informatiei ca pe o biblie in hattrick.

Un om informat face cat zece !

2 comentarii:

FootballClub spunea...

O veste foarte buna, era cazul sa apara o comunitate puternica a jucatorilor de hattrick din Romania. Sa speram ca baietii se vor tine de treaba.

online translator spunea...

Buna ziua ,

Vroiam sa va anunt despre un nou site , unic in Romania , prin ceea ce ofera vizitatorilor:

-Tradu orice cuvant sau text in orice limba !(romana , engleza , franceza , germana , italiana , etc)
-Asculta textul scris in Romana sau Engleza si trimite mesaje vocale la prieteni !

Daca considerati util acest site , raman recunoscator daca l-ati accepta ca si comentariu sau
daca exista posibilitatea adaugarii in blogroll .


http://www.onlinetranslator.ro/


Va multumesc ,

Tudor

Label Cloud