luni, 13 iulie 2009

Tipatul disperarii

Ne facem de rusine la fiecare pas pe care-l facem. Asta e impresia care mi-o lasa acum tot ce se intampla la Dinamo. Acuze de blat aduse propriilor jucatori, comportament de amatori al unor jucatori platiti in regim de profesionisti, conducatori analfabeti, antrenor adus din liga amatorilor italieni, jucatori care nu-s capabili sa lege o faza. Unde pot duce toate astea? La rusinea suprema. Dinamo sa joace la matineu. Ne-a batut Astra si am cautat scuze dar acum ne-a batut Aix les Bains si desi ar trebui sa ne fie rusine sa le cautam nu ezitam sa o facem.
Oameni buni, care conduceti echipa asta, voi chiar nu intelegeti ca Dinamo inseamna un brand pe care l-au creat un Lucescu, un Dumitrache, niste Nunweilleri ? Voi ce faceti? Il distrugeti !
Daca tu care esti manager, ca te cheama Borcea, Ganea sau naiba mai stie cum, nu esti in stare sa faci un lot care sa bata o echipa de amatori din Franta inseamna ca esti incapabil. Profiti de faptul ca nu are cine sa te dea afara? Feriti-va de puterea prostilor alora, care inca mai cheltuie bani si suflet, si care nu vor ezita sa raspunda imbecibilitatilor voastre !

0 comentarii:

Label Cloud