joi, 13 august 2009

Cerinte Soldier of Fortune

Soldier of Fortune este un joc ce se poate juca pe sisteme mai vechi. Un joc plin de emotie si unul dintre cele mai bune jocuri cu impuscaturi. Este plin de violenta, sange si rani, bine prezentate de grafica jocului. Dupa cateva jocuri constati ca Soldier of Fortune nu este un joc greu, are o grafica la inaltime pentru cat de vechi este si te tine mult timp langa el.

Cerinte sistem Soldier of Fortune

Procesor: Pentium 200 MHz sau echivalent Athlon
Procesor de viteză: 200 MHz
RAM: 64 MB
Video card: 2 MB
HD: 155 MB
Dimensiune: 730.66 MB


miercuri, 12 august 2009

HD pe RCS

Posesorii de televizoare LCD sau plasma au primit vestea pe care o asteptau de mult, semnalul HD va exista si pe transmisia celor de la RCS&RDS.
Cu ocazia evenimentului CERF 2009, incheiat recent, RCS&RDS a anuntat ca pregateste un serviciu IPTV, disponibil odata cu cresterea largimilor de banda pentru clientii Fiberlink.
Miscarea celor de la RCS&RDS vine dupa implementarea de catre Romtelecom a tehnologiei VDSL2, tehnologie ce conduce spre servicii de televiziune IP.
Initial 10 mari orase vor beneficia de serviciul VDSL2 astfel facandu-se pasi uriasi spre lansarea serviciului de televiziune HD.



Publicitate Jocuri autoPoze Vedete
Citeste ultima stire despre vedeta ta si priveste-o intr-o multime de poze !.
viata-vedetelor.blogspot.com


luni, 10 august 2009

Cele mai dure faulturi din fotbal

Daca faulturile lui Dragos Grigore sau Tamas au loc in aceasta compilatie cu cele mai dure faulturi din fotbal numai voi puteti spune, cu siguranta in subiectivismul meu as zice ca nu :P
Pentru eroii acestui videoclip nici macar cartonasul rosu nu este suficient.


Label Cloud