marți, 20 mai 2008

Bine v-am regasit !

Am revenit :P A trecut ceva timp dar am lipsit motivat. Vedeti si voi articolul precedent si ve-ti intelege de ce nu am mai avut timp de blogul echipei mele.
Ce s-a schimbat? Hohooo, am dat gol :)))
Unu in oficial, altu in amical. Dar infrangerile sunt usturatoare si evident nu au cum fi altfel.
Obiectivul financiar a fost atins. 1,1 miliarde le-am depasit.
Pentru sezonul viitor nu avem obiectiv decat sa mai adaugam macar 200 milioane avand in vedere timpul din ce in ce mai putin petrecut pe echipa. Da vom reveniii hahahaha !

vineri, 9 mai 2008

Stiri sportive la debut

Peisajistica presei sportive online din Romania s-a imbogatit de cateva zile cu un nou proiect.

O tanara echipa, ambitioasa, a pornit la drum cu gandul de a aduce stiri sportive de calitate, informatii de ultim moment de pretutindeni, din orice sport, editoriale si mondenitati.

Fotbalul este sportul rege asa ca va avea, bineinteles, importanta sa in acest proiect. Iar momentul debutului stirilor sportive este cum nu se poate mai potrivit acum cand Romania poate avea 2 echipe in grupele CL si alte 5 in cupa UEFA. Mai mult nationala mare se va duela pentru onoare si glorie la turneul final al CE din Austria si Elvetia.

Si cum succesul nu poate exista fara dumneavoastra, in calitate de cititor si critic, va asteptam spre incurajarea noastra pe siteul http://stiri-sportive.com/

Label Cloud