miercuri, 15 iulie 2009

Timbre cu peisaje

Australienii au lansat pe 14 iulie o serie de 5 timbre cu peisaje cu tema: Australian Parks & Gardens.
Superbele imagini provin din urmatoarele parcuri si gradini:
Hyde Park Sydney
Commonwealth Park Canberra
St David's Park Hobart
Roma Street Parkland Brisbane
Fitzroy Gardens Melbourne





marți, 14 iulie 2009

Fifa 2010

Fifa 2010 sau Fifa 10 asa cum l-au facut cunoscut producatorii de la Electronic Arts va fi lansat spre finalul acestui an. Fifa 2010 (Fifa 10) va fi disponibil pe PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PC, PlayStation 2, Nintendo DS si PSP. Deocamdata se stie cu certitudine ca piata americana se va putea bucura de Fifa 2010 in octombrie insa cu siguranta el va ajunge pe caile "cunoscute" mai devreme chiar si in Europa. Te asteptam FIFA 2010, la revedere Fifa 2009 :D



Un triller destul de funny cu viitorul FIFA 2010

O portocala ...

Maestrie si creativitate cu o portocala.

  • Orange Creativity Orange Creativity
    Orange Creativity Orange Creativity
    Orange Creativity Orange Creativity
    Orange Creativity Orange Creativity
    Orange Creativity Orange Creativity
  • luni, 13 iulie 2009

    Bilete online in fotbal

    Poate mai tarziu decat era firesc sa se intample au ajus si cluburile de fotbal sa-si vanda biletele online. La fel de firesc este sa-si vanda inclusiv materialele sportive destinate suporterilor. Managementul marketingului refuza sa intre hotarat in lumea fotbalului nostru.
    Si totusi un club a anuntat astazi (sau poate ieri) ca au pus la punct un sistem prin care suporterii isi pot cumpara online biletele pentru meci, de acasa din fotoliu. Bineinteles ca nu este vorba de Dinamo pentru ca acolo nimic nu se intampla. Sunt prea multi ca sa faca altceva decat sa duca totul la stadiu de vorbe. Vorbesc, vorbesc, vorbesc dar nimeni nu se apuca sa FACA.
    Probabil ca iar va trebui sa suportam ironiile adversarilor nostri cu privire la numarul de suporteri de la meciuri pentru ca una e sa te duci sa-ti iei bilet din Militari pana in Stefan cel Mare si alta e sa fi la o distanta de un click.

    Tipatul disperarii

    Ne facem de rusine la fiecare pas pe care-l facem. Asta e impresia care mi-o lasa acum tot ce se intampla la Dinamo. Acuze de blat aduse propriilor jucatori, comportament de amatori al unor jucatori platiti in regim de profesionisti, conducatori analfabeti, antrenor adus din liga amatorilor italieni, jucatori care nu-s capabili sa lege o faza. Unde pot duce toate astea? La rusinea suprema. Dinamo sa joace la matineu. Ne-a batut Astra si am cautat scuze dar acum ne-a batut Aix les Bains si desi ar trebui sa ne fie rusine sa le cautam nu ezitam sa o facem.
    Oameni buni, care conduceti echipa asta, voi chiar nu intelegeti ca Dinamo inseamna un brand pe care l-au creat un Lucescu, un Dumitrache, niste Nunweilleri ? Voi ce faceti? Il distrugeti !
    Daca tu care esti manager, ca te cheama Borcea, Ganea sau naiba mai stie cum, nu esti in stare sa faci un lot care sa bata o echipa de amatori din Franta inseamna ca esti incapabil. Profiti de faptul ca nu are cine sa te dea afara? Feriti-va de puterea prostilor alora, care inca mai cheltuie bani si suflet, si care nu vor ezita sa raspunda imbecibilitatilor voastre !

    sâmbătă, 11 iulie 2009

    Serie filatelica auto

    Suedia a tiparit o serie filatelica dedicata catorva masini de epoca.

    Volkswagen 1200 Beetle

    Primul Volkswagen 1200 Beetle a fost importat in Suedia in 1948 iar prima masina vanduta catre o persoana privata in ianuarie 1949. Aproape 350 de masini au fost vandute in acel an. Modelul prezentat in acest timbru este din anii 1949–1951.

    Cadillac Coupe De Ville

    Cadillac Coupé de Ville si Ford Mustang sunt clasicele masini de familie ale americanilor.

    Ford Mustang Convertible


    Citroen DS 19

    Pe la mijlocul anilor 1950 French Citroën introducea noul model DS, cunoscut ca si ‘The Toad’ in Suedia. Aceasta masina avea un avansat nivel tehnologic. Citroenul din acest timbru este de prin anul 1957.

    Si masinile Volvo au locul lor in timbrele suedezilor. Volvo PV 444 din anul 1953 si modelul anului 1958 Volvo Amazon. PV 444 a fost masina oamenilor de dimensiuni mari din Suedia intre anii 1940 si 1950. Aproape 200,000 au fost produse. Modelul Amazon a fost de un mare succes la export.

    Volvo Amazon

    Volvo PV 444

    Aici este reclama ta!
    Pe langa pasiunea filatelica intoarcerea la jocurile copiilor este dovada de tinerete. Joaca-te pe jocuri pentru copii.

    Adevar se ascunde ...

    "Nu te bucura cand faci bine cuiva, ci cand rabzi dusmania care urmeaza, fara a pune la inima raul. Caci precum urmeaza noptile zilelor, asa urmeaza rautatile binefacerilor".
    Citat din Marcu Ascetul, preluat de la Floren.

    Hattrick Masters pentru Erdo9

    Cel de al doisprezecelea titlu de Hattrick Masters s-a dus in acest sezon catre Ungaria. Erdo, administrata de Erdo9 a castigat cu 5-3 in fata echipei olandeze Akris Nijmegen, echipa condusa de Thomas 2004.

    Iata lista castigatorii tuturor editiilor de Hattrick Masters:

    Erdo
    Hackers United
    beltxis
    Super Stars (Romania)
    Zeta
    Romasz
    beltxis
    AC Ziky Team
    Hapoel Nahariya
    Alberto Garcia
    The Insane
    FC Barentin

    Se remarca dubla victorie a celor de la beltxis, performanta celor de la Super Stars si faptul ca primele 3 castigatoare (cele de mai jos din insiruirea de campioane) s-au desfiintat.
    Insa acum este clipa victorioasa a lui Erdo9. Felicitari Erdo9 !


    Aici este reclama ta!
    Mai sunt cateva ore pana la meciurile de hattrick de sambata aceasta. Ocupa-ti timpul cu
    jocuri sport.

    vineri, 10 iulie 2009

    Who block me msn

    Who block me msn ? Este intrebarea la care mi-am propus sa gasesc raspuns.
    MSN Messenger Status detector este o aplicatie cu ajutorul careia afli daca cineva din lista ta de contacte din MSN Messenger te-a sters sau te-a blocat.
    Pentru a afla aceste lucruri trebuie sa accesezi siteul checkmesenger2 si sa introduci e-mailul si parola de pe MSN Mesenger. Creatorii aplicatiei promit siguranta datelor introduse de dumneavoastra.
    Dupa logare in MSN Messenger®, CheckMessenger.net incarca lista dumneavoastra de contacte, o compara cu listele prietenilor tai si astfel afla cine te-a sters sau blocat. Raportul il vei primi in mai putin de un minut. Adresele marcate cu rosu sunt acelea care au rupt relatiile cu tine.
    Versiunile de MSN Messenger acceptate in aceasta aplicatie sunt: MSN Messenger® 6.0, MSN Messenger® 7.0, MSN Messenger® 7.5, Microsoft® Windows Messenger®, Messenger Live®. Daca ai alta versiune poti incerca daca functioneaza, daca nu merge vei sti de ce ;)

    Aici este reclama ta!
    Provoaca-ti un prieten din lista de msn messenger la un joc pe
    jocuri sport.

    joi, 9 iulie 2009

    Vacanta in Bulgaria prin Goranov Online

    Am descoperit o agentie de turism online bulgareasca - Goranov. Comparativ cu oferta agentiilor romanesti este indiscutabil mai buna din punct de vedere financiar ba chiar si serviciile sale sunt foarte prompte si nu prezinta niciun fel de grad de risc.
    Recunosc ca am avut ceva emotii sa ma bazez doar pe un voucher trimis online la cateva minute dupa ce am trimis banii prin card direct in Bulgaria, emotii ce s-au dovedit nefondate odata ajuns in Golden Sands (Nisipurile de Aur) - Hotel Kaliakra Palace 4 stele.
    Voi vorbi si voi veni cu poze din statiunea bulgara intrun articol viitor dar acum vreau sa ma refer strict la modul cum am lucrat cu cei de la Goranov.



    I-am descoperit pe pliantele de la targul de turism din martie de la Bucuresti. Am accesat siteul. Am analizat oferta si am ales 5 nopti cazare la Kaliakra Palace din Nisipurile de Aur - all inclusive. Perioada a fost 2-7 iulie, prinzand astfel 3 nopti la preturi mai reduse si alte 2 la preturi mai mari deoarece intrasem in sezon. Cu toate astea pretul a fost de doar 405 euro per sejur in conditiile unui hotel de 4 stele cu vedere la mare, plaja la doar 20 metri si all inclusive. O familie de tineri romani care au venit prin agentia romana de turism Magellan au platit peste 700 de euro in conditiile in care aveau doar o noapte in plus de cazare.
    A doua zi am primit un plic de la Goranov prin care mi se faceau cunoscute cateva variante de petrecere a vacantei si multumirea lor ca am apelat la ei. Mai mult am constat ca datorita faptului ca eram clienti trimisi de Goranov am primit cele mai bine plasate camere ale hotelului - etaj 5, central cu vedere perfecta la mare.
    Prin urmare daca alegi Bulgaria verifica siteul agentiei de turism Goranov online si foloseste-l cu incredere comunicand cu ei chiar si in romana.

    Aici este reclama ta!
    Intre doua oferte de vacanta de la Goranov online relaxeaza-te cu un joc online pe
    jocuri sport.

    miercuri, 8 iulie 2009

    Zice Jean

    Jean Vlădoiu: "Bonetti are un lot pe care noi nu l-am avut la Dinamo. Are şanse să reuşească!" gsp/8iulie2009

    Si am inceput sa ma gandesc ce a adus Dinamo de Jean Vladoiu considera ca Bonetti are la dispozitie lot mai bun ... Rus ? L.Ganea? C.Munteanu? Aud acum de Curca... A plecat Tamas, poate Ze si N`Doye. Ori ziarele inventeaza, ori Jean abereaza ...

    Label Cloud