duminică, 30 noiembrie 2008

Fotbal in ceata

Divinitatea a sarit in ajutorul lui Ropotan si al lui Torje invaluind meciul, de dupa Scandalul maneaua, intro ceata deasa ce a anesteziat furia suporterilor si a ascuns neputinta jucatorilor de a incerca sa vindece supararea acestora.
Meciul cu FC Arges a insemnat pentru Ionel Danciulescu pasul catre tabloul jucatorilor romani care au depasit 400 de prezente in prima divizie. Din pacate pentru oltean acest eveniment va ramane in amintirea sa nu prin inscrierea a inca unui gol in agenda sa ci prin ratarea unui penalty.
Pana la final coechipierii lui Danciu au reusit sa mai stearga din aceasta nemultumire. Daca ceata, bara si uneori Dolha au ajutat defensiva alb-rosie sa respinga ofensiva pitesteana, pressingul atacului dinamovist a impins pas cu pas apararea adversa pana in propria poarta.
De remarcat ambitia cu care Miranda isi doreste sa ramana in Stefan cel Mare, deviind decisiv pentru Adrian Cristea la primul gol si ingropand mingea in plasa la golul doi.

miranda poate deveni varful la care spera dinamo
Primul gol, opera ieseanului Cristea, a fost dedicat celor doi jucatori pusi pe lista de transferuri de conducerea dinamovista, Pulhac si Goian.
Cum necum, jucand slab sau sclipind pe bucati de meci, Dinamo are sansa sa incheie sezonul pe prima pozitie, daca in Ghencea muncitorii lui MM vor alege sa intre in vacanta mai devreme.

vineri, 28 noiembrie 2008

Scandalul maneaua

M-am abtinut sa-mi exprim vre-o opinie cu referire la scandalul maneaua in care au fost implicati fotbalistii lui Dinamo. Si asta pentru ca puternic implicat sentimental as fi putut face o analiza subiectiva.
Acum la rece as vrea sa remarc declaratia lui Meme Stoica, declaratie care sintetizeaza toate gandurile mele. "Cred ca jucatorii lui Dinamo au avut un comportament ironic la adresa melodiei respective, nu era in niciun caz un pas de defilare", a spus oficialul ialomitean.
Subiectivismul, sau patriotismul dus la extrem, aratat de oficiali cat si de suporterii dinamovisti s-a finalizat cu 2 pedepse diferite. Lucian Goian si Pulhac au fost pusi pe lista de transferuri iar Gabi Torje si Ropotan au primit ultimul avertisment.

prietenie veche intre ropo si pulhac

Consider ca pedepsele date in pripa, pe baza unei inregistrari tendentioase si sub presiunea unei parti a suporterilor, este daca nu gresita total macar subiectiva. S-a vrut un moment 0 la Dinamo pentru ca scandalul maneaua nu cred ca este decat o zala intrun lant, o intamplare intrun sir de probleme disciplinare "oferite" de fotbalistii alb-rosii. Si daca este asa atunci intrun club cu pretentiile lui Dinamo disciplina trebuie sa fie un factor care sa primeze iar amatorismul sa fie pedepsit.
Ramane sa vedem atitudinea jucatorilor maine daca vor juca, a spectatorilor si pe viitor daca masura dura luata acum va avea efectul unui antinevralgic la o durere de cap sau al unei frectii laun picior de lemn ...

Stadion nou pentru Dinamo

Invitat la emisiunea Fanatik, presedintele clubului Dinamo, Nicolae Badea a aruncat ideea cum ca in aproximativ 2 ani de zile, fanii dinamovisti ar putea privi meciurile de acasa ale echipei favorite intrun mod decent, din tribunele unui stadion de 25.000 de locuri.
Un nou stadion pentru Dinamo ar costa intre 230 si 250 milioane de euro iar ca prima conditie ar fi concesionarea actualului Parc Dinamo de catre stat.
Poate ca Nicolae Badea este unul dintre cei mai respectati oameni din conducerea dinamovista, si ca vorbele lui pot avea un procent mare de adevar si dorinta dar la Dinamo vorbele au fost de multe ori doar spuse pentru a fi spuse.
Nu de putine ori Dinamo si-a propus cea mai miraboleasca sala polivalenta, sau istoricul "vom construi o super echipa de Liga Campionilor" dar toate au ramas doar in inscrisurile presei momentului sau in cancanurile emisiunilor de divertisment.


sunt un fan al stadioanelor englezesti, fara pista de atletism,
unde esti aproape de jucator si simti miroul ierbii


Poate ca de aceasta data, acum cand actualii manageri alb-rosii sunt mai contestati ca niciodata, vor demara construirea unui nou stadion asa cum suporterii, cei cu adevarat suporteri, merita dupa decenii de suferit in groapa.

Calendarul Pirelli 2009

Aparitia calendarului Pirelli 2009 este un eveniment asteptat in intreaga lume datorita valorii artistice pe care o afiseaza an de an.
De aceasta data Botswana, prin oaza Deltei Okavango si desertul Kalahari, a fost gazda vedetelor Pirelli 2009.


Fotograf a fost Peter Beard, artist care si-a petrecut mult timp din viata in cultura si civilizatia africana, traind o perioada in Kenya. Printre modelele calendarului Pirelli au fost Daria Werbowy, Emanuela de Paula, Isabeli Fontana, Lara Stone, Rianne Ten Haken, Malgosia Bela si Mariacarla Boscono.



Incitantele calendare Pirelli nu au fost niciodata produse in vederea comercializarii ci doar oferite partenerilor de afaceri si celebritatilor cu care producatorul de anvelope Pirelli conlucreaza.

marți, 25 noiembrie 2008

Daniela Crudu aproape goala

Daniela Crudu este asistenta, sau daca vreti vecina lui Dani si Razvan la matinalul de dimineata de pe Antena 1. Cu niste forme perfecte 90-62-90, la 18 ani Daniela Crudu a realizat in viata sa mai multe decat multe alte fete. Modelling de 2 ani, animatoare in cateva cluburi bucurestene, aparitii in videoclipuri si matinalul Antenei 1 se inscriu in CV-ul Danielei Crudu.

Pentru cititorii siteului Panterele Negre, Daniela Crudu, aproape goala, intr-o partida de sex ... cu o motocicleta. Recunosc ca sunt invidios pe o motocicleta, bine unii ar putea fi invidiosi pe Daniela dar fiecare isi cladeste prioritatile :P


Urari de Craciun

O mica colectie de Urari de Craciun !

In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos.

Tata bun, mama iubita
azi e ziua potrivita
sa va spun ce va doresc
sa v`arat cat va iubesc
va doresc intai de toate
un an nou cu sanatate
voie buna trai usor
bucurie si mult spor
iar din a dumneavoastra casa
binele sa nu mai iasa ....

Bucuria vine din lucruri marunte,
Linistea vine din suflet,
Intelepciunea din inimile noastre.
CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!

Varsa Doamne har si bine, bogatie de la Tine, peste casa peste masa, peste oamenii din casa, sa le faci viata frumoasa!! Sa ai un CRACIUN FERICIT alaturi de cel iubit!!!

Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT !!

MOS CRACIUN bate la usa, scoate o mana din manusa si va da din palma lui, darurile cerului.

Vine craciunul

Se apropie craciunul si trebuie sa ne pregatim ca bradul familiei sa fie la inaltime. In acest scop am cautat cativa brazi impodobiti care sa va ajute cu cateva idei.



Stiu stiu ca nu era cazul sa ne gandim si la o craciunita dar craciunul vine si pentru cei mai singurei. Deci ...
Stacy Keibler este craciunita din acest an

Masina anului in Europa

Masina anului in Europa (2008) a fost declarata Opel Insignia de catre "Car of the Year".
Victoria modelului Opel Insignia, care inlocuieste modelul Vectra, a fost la limita, castigand in fata Fordului Fiesta. Germanii de la VW, cu modelul Golf 6, a incheiat podiumul.

Masina anului in Europa - Opel Insigna

In 2007, titlul de Masina anului in Europa a revenit micutului Fiat 500.

Majoreta campioana

Ce alt moment mai fericit pentru o majoreta decat acela de a fi o majoreta campioana. Si in aceasta situatie se afla majoreta de imagine dupa ce Columbus Crew a devenit pentru prima data in istorie campioana in Major League Soccer.
Condusi spre victorie de argentinianul Guillermo Barros Schelotto, in meciul decisiv jucat la New York, contra celor de la Red Bulls, castigat cu 3-1.

Majoreta are fata... pardon - spate de campioana

marți, 18 noiembrie 2008

FC Virtutii Bucuresti... inceputul!

Mereu am avut probleme cu inceputurile... nu stiu cum e mai bine sa incep! Dar hai ca pornesc clasic. De Hattrick am aflat din paginile ziarului Prosport; tin minte ca era un articol in care anuntau ca echipele lui Badoi, Godfroid si V. Negru au castigat in ultima etapa. Curios din fire, am si intrat sa vad despre ce e vorba, am fost de-a dreptul fermecat de ideea de a patrona propria echipa de fotbal... nu am ezitat nici o clipa si mi-am creat propria echipa. In lipsa de idei am ales 'FC Virtutii Bucuresti' pentru numele echipei (Virtutii fiind soseaua pe care locuiesc). Bineinteles ca la inceput nu prea stiam ce-s alea tactici sau antrenamente... dar cu timpul, citind conferintele, am inceput sa inteleg din ce in ce mai bine jocul. Dar datorita varstei fragede nu am avut rabdare si am incercat sa fac rost de bani cat mai rapid: am pus la vanzare un jucator si mi-am rugat un prieten sa-l cumpere la un pret ce depasea cu mult pretul pietei... evident, dupa vre-o 2 luni, echipa mi-a fost inchisa. Datorita faptului ca Hattrick-ul devenise o pasiune nu am putut renunta... si asa am creat o a doua echipa... cu acelasi nume... pentru ca deja ma atasasem de el. Asta se intampla pe la inceputul lui 2005... faptul ca am asteptat aproape 2 luni ca sa primesc echipa nu m-a descurajat... din contra, a facut ca pasiunea pentru joc sa creasca!
De atunci joc Hattrick fara intrerupere, e drept fara mari realizari, poate cele mai mari realizari din Hattrick sunt prietenii pe care mi i-am facut de-a lungul timpului (ce zic eu "poate" ... cu siguranta!).
Si daca vad ca s-a obisnuit sa se dea si cateva detalii despre userul care sta in spatele echipei am s-o fac si eu. Adrian Ghiorghiescu ma numesc. Dupa cum se poate observa din logo-ul echipei sunt rapidist, am 20 de ani si momentan imi tocesc coatele pe banicile Facultatii de Cibernetica din cadrul ASE-ului. Daca doriti sa cunoasteti mai multe despre mine imi puteti lasa un comentariu, va voi raspunde cu cea mai mare placere...

Manager: adizbang_tv
Echipa: FC Virtutii Bucuresti - serie V.248

Un manager ce creeaza dependenta

Imi aduc aminte ca am dat de acest joc prin vara anului 2005, insa nu aveam internet acasa pe atunci. Cum eram inca in scoala generala, si ca toti baietii carora le place fotbalul mi-a placut foarte mult si acest manager hattrick.
Nici nu am stat mult pe ganduri si am decis sa imi fac o echipa, aceasta avea sa se numeasca Juventus Falticeni. Si cum omu nu se naste invatat, tot asa si eu am avut vreo 2 sezoane in care nu stiam mai exact ce trebuia sa fac si luam bataie mai pe la tot pasul. Si cum mergeam pe la sali de internet imi ramase odata parola salvata si prin chestia asta am reusit sa pierd echipa deoarece imi facuse multe modificari cel care mi-a "furat" echipa.
Pe la sfarsitul anului 2006 am reusit sa-mi pun si eu internet si am decis sa ma reintorc la treaba creandu-mi o noua echipa de fotbal - SperieTOT. Acea echipa avea sa ia nastere la inceputul anului 2007 pe 2 februarie. Primul meci de atunci aveam sa-l pierd insa apoi a urmat un meci egal si imediat si prima victorie. Dupa vreo 4 sezoane in liga VIII ma hotarasem si eu sa promovez.
Prinsesem suficienta experienta, am inteles rolul tacticilor si importanta specialitatilor jucatorilor. In liga VII nu am stat decat 2 sezoane, apoi am reusit sa promovez in liga VI unde sunt si acum la primul sezon, cu ganduri mari de a merge in divizii mai superioare in viitor. Acum sa va spun cateva despre mine, ma numesc Ghiatau Alexandru, am aproape 16 ani impliniti, sunt boboc in clasa 9 D al liceului " Mihai Bacescu " Falticeni la profilul filologie si de curand colaborator si corespondent al ziarului online de sport Stiri Sportive.
Prietenii imi spun "aiurea" sau "aiureanu" din aceasta cauza am ales acest nickname. Va multumesc pentru timpul acordat si o sa ne mai auzim mult timp in lumea hattrick-ului.

Manager: Aiureanu
Echipa: SperieTot serie VI.734

luni, 17 noiembrie 2008

DVD cu Hagi in GSP

GSP ofera o surpriza cititorilor sai oferind odata cu ziarul si un DVD cu Hagi, cel mai important jucator roman, dupa unii, sau al doilea - dupa Gicu Dobrin, dupa altii - din toate timpurile.

Dar in opinia mea, si poate si a celor de o varsta cu mine, miracolele pe care le facea Gica Hagi cu mingea de fotbal parea imposibil pentru oricare altul. Nu oricine va juca in cariera la cele doua mari forte spaniole si mondiale, Barcelona si Real Madrid, sau va castiga trofee cu echipe ce muncesc inainte de a primi pe tava, gen Steaua sau Galata.

Nu cunosc pretul acestui DVD oferit de GSP impreuna cu ziarul dar oricat ar costa sa-l ai pe Gica Hagi, oricand in casa ta - merita, pentru ca si copiii tai trebuie sa cunoasca idolul copilariei tale.


sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Niculae a lansat World of Warcraft - Wrath of the Lich King

Pasionat de Warcraft, atacantul Marius Niculae a participat pe12 noiembrie, la magazinul Diverta din Bucuresti, la lansarea "World of Warcraft - Wrath of the Lich King". "E un joc mai complex, cu un design extraordinar, abia astept sa il joc. In timpul liber si in cantonamentele lungi imi ocup timpul si cu acest joc. E interesant pentru ca poti interactiona online cu foarte multi prieteni", a spus Marius Niculae la lansarea organizata la "Diverta".

Sursa: siteul oficial al clubului Dinamo

Mutu la Scherzi a Parte

Mutu va apare la celebra emisiune italiana Scherzi a Parte la inceputul anului 2009.
Scherzi a Parte este o celebra emisiune de divertisment ce se ocupa cu farse ale caror victime sunt vedete. Si alte vedete ale fotbalului au ajuns "de rasul italienilor", printre acestia Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Gianluigi Buffon, Gennaro Gatusso sau Marco Materazzi.
Informatia a fost publicata de siteul oficial al gruparii viola, acolo unde Mutu activeaza dar nu au fost date detalii deoarece emisunea urmeaza a avea loc abia la inceputul anului 2009.
Ne ramane decat sa cream propriile scenarii in care briliantul Mutu ar fi putut fi prins in plasa producatorilor italieni de la Scherzi a Parte. Si cum Adi Mutu are un trecut plin de femei si prafuri albe e foarte posibil ca acestea sa fie posibilele subiecte ale scenariului.


In mai 2008, la o emisiune a Nasului la B1TV, Victor Piturca a cazut in plasa farsei intinsa de Mutu si Lobont, acestia dandu-se drept Gheorghita si Vasile interesati sa-l ia la intrebari pe selectioner. Si de data aceasta proverbul "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" s-a adeverit in viata reala.

Fifa 2009 succes mare

EA Sports anunta, oarecum surprinsi de succesul celui mai nou joc FIFA (2009) , ca au batut recordul de vanzari .
Dan Holan, responsabilul de vanzari al EA Sports, spune ca in doar cinci saptamani de la lansare s-au vandut peste 1 milion de unitati, declarand ca FIFA 2009 s-a dovedit a fi cel mai rapid in vanzari. "Am depasit 1 milion de copii in doar cinci saptamani si este incredibil. Au fost depasite cu mult toate asteptarile noastre".


Asa ca dragi iubitori de FIFA lasati varianta 2008 si intrati in rand cu lumea, treceti pe 2009 !

vineri, 14 noiembrie 2008

G=mg

Joi dimineata toti jucatorii venira la teren decisi sa afle ce e cu ei: sunt vii sau doar niste linii de cod, cum se zvonea. Antrenorul, avand si el indoielile lui, le striga la un moment dat:
- Pana una alta, ia puneti mana pe porti, ca nu se muta singure!
Surprinzator, greutatea metalului le dadu raspunsul. Doar nu era sa fie virtuali si sa gafaie asa!
...In fata consolei, Bjorn tocmai ce termina de introdus formula gravitatiei. Asta ne mai lipsea, o greva inaintea update-ului de joi seara!

manager: Yulbedead
echipa: Love Real , VI.860

joi, 13 noiembrie 2008

Sunete messenger

Sunetele de messenger au scopul de a da culoare si a completa sunetele default yahoo messenger .

Acum poti downloada gratis sunete de messenger cu expresii ce au intrat in istorie - marca Basescu.
“Gaozar”, ”Oligarh” sau “Tiganca Imputita” sunt doar cateva din sunetele ce te vor distra dupa instalare. Repertoriul Base Sounds este complex si distractiv.

Downloadeaza sunete de messenger cu Basescu !

Invata cum se instaleaza un sunet pentru yahoo messenger !!!

miercuri, 12 noiembrie 2008

Cel mai bun produs al academiei

Cel mai bun jucator al academiei de tineret Panterutele Negre a fost vandut pentru 16 milioane echipei de liga a VII-a, Liverpool Galati. Sunt putin ingrijorat pentru viitorul sau deoarece m-as fi asteptat sa fie cumparat de o echipa mai puternica dar daca va primi antrenament adecvat, Nelutu Ilie va ajunge un portar mare.
Pe de alta parte datorita preturilor foarte mari la jucatorii buni high vom lua o pauza de step, mergand mai mult pe un antrenament specific pe jucatori de 17, maxim 18 ani cumparati la preturi acceptabile.
Noul sistem de transferuri a condus la o marire a preturilor jucatorilor cel putin pe zona care ma intereseaza in mod direct.
Sa mentionam si victoria din amical (2-0 cu Michael Scofield Fans Club din Hong Kong), lucru rar in conditiile lotului de acum.

luni, 10 noiembrie 2008

Jocuri de copii

Jocuri de copii este alternativa jocului de hattrick pe care majoritatea celor care intrati pe acest blog il jucati. Dar este o alternativa ce vine in ajutorul vostru pentru a scapa de sotie sau copii.
Pentru ca Jocuri de copii este organizat in asa fel incat sa multumeasca pe toata lumea.
Sotia ar trebui sa dea in mintea copiilor si sa se joace alaturi de fetita in jocuri vedete iar baietelul sa-si arate talentul in jocuri de copii. Daca lookul vedetelor nu sunt suficiente pentru a-i retine departe de dvs, si implicit de hattrick, atunci mai aveti o sansa: jocuri de gatit.
Sigur, jocuri de copii nu vor fi niciodata la fel de interesant decat un manager de hattrick dar foarte util :D

Spectator in Giulesti

Am fost spectator aseara pe Giulesti, la Rapid - Steaua, desi se stie ca nu sunt suporter al niciuneia, dar am fost asa cum e normal sa mearga orice iubitor de fotbal, la un meci ce se anunta un derby. Am profitat de lipsa unui abonat permanent al clubului si am intrat cu legitimatia acestuia chiar in peluza a II-a alaturi de galeria alb-visinie.
Din punct de vedere fonetic galeria rapidista s-a comportat acceptabil. Cateva injuraturi la adresa lui Mirel Radoi, poeticul mesaj m*** Steaua si un cantec al galeriei care contine in versuri "caini spurcati" si "aurolaci", in rest au suportat cu greu meciul slab oferit de favoriti.
Literar, daca ne referim la bannerele afisate, galeria rapidista a fost muuult mai incisiva si mai creativa decat jucatorii din teren.
O pata neagra vine dinspre galeria ros-albastra care la inceput de meci a aruncat 3 petarde inspre tribuna I dar care nu as putea garanta ca a trecut de sectorul gol care despartea cele doua grupari. Cert este ca un astfel de gest, daca ar fi nimerit in multime, nu se poate cataloga decat unul criminal.
Valoric, ambele echipe sunt intrun moment de joc fara imaginatie. Prea multe mingii erau finalizate de fundasi cu mingii lungi la intamplare dincolo de linia de fundasi adversa. Din tribune putini jucatori au aratat valoare. In primul rand l-as nominaliza pe Kapetanos extrem de puternic si chiar rapid in comparatie cu multi altii din teren. Goian si Nicolita s-au remarcat si ei. Primul prin o exceptionala pozitionare la loviturile de cap iar al doilea prin continua miscare din teren si pase din prima. Pentru Rapid oricat mi-as stoarce creierii nu reusesc sa-mi amintesc un jucator care sa fi iesit in evidenta, poate intro oarecare masura Joao Paolo Andrade, fundasul ce acopera o mare zona de teren.
La final am constatat ca am inghetat pentru mai nimic. A fost un derby in care amandoua echipe au intrat cu gandul ca un egal nu ar fi rau si nu au riscat nimic pentru mai mult.
Interesant ca la acest meci nu au fost prezenti niciunul dintre patronii celor 2 echipe. Nici Taher sau Copos pe de o parte, nici Gigi Becali de cealalta nu au venit la stadion. In schimb a fost Nicolae Badea ...

duminică, 9 noiembrie 2008

Midnight Club LA

Midnight Club LA produs de Rockstar Game a lansat de curand o noua varianta de joc care priveste lucrurile din punctul de vedere al oamenilor legii.
Intr-o lume a curselor ilegale, a talhariilor, baietii in albastru vor fi pretutindeni sa rezolve situatiile.
Midnight Club LA propune o grafica superioara, plina de imagini spectaculoase si excitante practic Midnight Club LA introduce un nou nivel de realism grafic si actiuni de strada.
Ca sa fim mai expliciti va prezentam trailerul jocului Midnight Club LA.

sâmbătă, 8 noiembrie 2008

8 motive ...

Cele 8 motive pentru care Bostina si Ropotan au ales sa primeasca cartonas rosu, si sa lipseasca la urmatorul meci al cainilor, pe final de meci cu Poli Timisoara (3-0 pentru Dinamo).

1. aveau programata o deplasare in Bulgaria pentru cumparaturi la preturi mai mici
2. discotecile ofera preturi reduse in cursul saptamanii
3. au vrut sa evite rusinea de a fi pe teren la infrangerea cu FC Botosani din cupa
4. nu exista prima de meci cu FC Botosani, de ce s-ar obosi ?
5. au pariat pe doua cartonase rosii - daca nu le-au luat altii le-au luat ei
6. aveau programare la sexy braileanca - deh agenda aglomerata pentru blonda
7. sansa lor sa apara la faza zilei pe CNN, indiferent cum
8. concursul de "cel mai penibil cartonas rosu" dintre Ropo si Bostina este castigat de ... Rednic, care a mimat mai bine momentul

vineri, 7 noiembrie 2008

Consum 2 %

Volskwagen vrea sa construiasca cea mai eficienta masina din punct de vedere al consumului in conditii urbane. Iar cum Bucurestiul a devenit un chin, si un lux scump pentru soferi, noua masinuta Volskwagen poate deveni o solutie.
Totul a pornit de la un concept promovat in 2007 care se cheama Volskwagen Up dar care nu a reusit sa castige lupta cu masinuta Smart Fortwo si de aici constructorul german a regandit proiectul dar lasand totodata Vw up sa-si continue cariera.

Deocamdata despre micuta masina germana stim doar ca va beneficia de un motor de 1,0 L si va dezvolta o putere de 50 CP. Mai stim ca abia in anul 2011 noul "mini" Volskwagen va fi de vanzare. Se mai spune ca fabrica producatoare va fi cea din Cehia, acolo unde Volskwagen produce modelul Skoda si ca pretul unei masinute va pleca de la 8900 euro.
Ahh si ce era mai important era sa scape, consumul "mini" Vw-ului va fi de doar 2 litri la suta de kilometri.

Sexy back cu Serena Williams

Gusturile in materie de femei nu pot fi judecate, ca de altfel in mai toate lucrurile, iar despre fizicul Serenei Williams, in urmatoarele poze, nu ne vom pronunta dar nu ne putem abtine sa nu ne intrebam pe unde a lucrat Photoshopul in cazul sportivei americane. Cu siguranta pe zona de back nu prea a fost nevoie.
Puternica Serena Williams ne priveste "sexy incendiar" dintr-o cunoscuta revista americana, Menn`s Fitness Magazine, in numarul sau din septembrie.

Intre doua turnee, la care de obicei Serena isi lasa amprenta, sportiva are timp si pentru ceva relaxant iar pentru cea mai mica dintre surorile Williams a poza se cheama a se distra.



joi, 6 noiembrie 2008

Michelle Obama prima doamna a Americii

Despre noul presedinte al SUA, Barack Obama am auzit (deja) cu totii. Noul presedinte american are carisma, denota incredere, si un aspect foarte placut pentru cei 47 de ani ai sai.
Insa aici vom face cunostinta cu persoana cea mai importanta din "anturajul" sau pentru ca se stie ca "femeia te ridica, femeia te coboara", iar Michelle Obama pare o femeie puternica, in stare sa influenteze deciziile sotului sau.


Ne-am ascuns dupa cuvinte dar in realitate "panterele" nu sunt interesate de politica dar nu pot ignora femeile, mai ales una care va conduce lumea. Michelle LaVaughn Obama este nascuta la 17 ianuarie 1964 in Chicago, casatorita de 16 ani cu Barack, mama a doi copii, Malia Ann si Sasha.
Iata cateva poze cu ceea ce va fi "prima doamna a americii" in, cel putin, urmatorul mandat american - Michelle Obama.




Barack, Sasha, Malia Ann si Michelle Obama

Resident Evil 5 lansare in 2009

Resident Evil 5 va primi varianta 2009 in acelasi timp in versiunile PC, Xbox360 si Playstation3, anunta canalul media britanic MCV.


Resident Evil 5, cunoscut in Japonia sub numele de Biohazard 5 , va fi disponibil in Europa abia in data de 13 martie 2009 iar in Japonia cu o zi mai devreme.

Jocul, un horror, a creat multe controverse. In 2007, in trailerul jocului, un tip caucazian ucidea cu sange rece locuitorii unui satuc African fapt ce a produs rumoare, producatorii jocului fiind acuzati de rasism.

Gala Lokal Combat la Buzau

Lokal Combat sarbatoreste 5 ani de existenta printr-o gala organizata la Buzau.
Vedetele Lokal Combat vor lupta si in aceasta seara impotriva unor adversari cunoscuti publicului roman.

Catalin Morosanu - Freddy Kemayo
Daniel Ghita - Dzenan Poturak
Sebastian Ciobanu - Petr Vondrachek
Ionut Atodiresei - David Douge
Florin Ilie - Florin Ghita


Acest ultim meci este in fapt o reeditare a finalei primei piramide desfasurate de Lokal Combat.
Lokal Combat de la Buzau va fi transmis live de ProTv, in aceasta seara, cu incepere de la ora 23.00.

miercuri, 5 noiembrie 2008

Footstar - manager online

Footstar (Planetarium Footbal Star) este un joc de tip manager online in care tu (userul) esti un jucator de fotbal.
Foarte multi useri din hattrick au cont si in footstar tocmai de aceea acest articol isi are locul aici si cu atat mai mult acum cand comunitatea romaneasca se bucura de o victorie.

Romania castigatoarea turneului FOOTSTAR Euro 2008 !
Prin aceasta victorie (n.r. in finala cu Turcia) Romania este castigatoarea Turneului FS Euro 2008 organizat de Elvetia, turneu ce s-a vrut a fi o copie cat mai fidela a Campionatului European din Elvetia si Austria din RL. Parcursul Romaniei la acest turneu a fost unul foarte bun si as enumera aici rezultatele obtinute:
Romania - Grecia = 2 - 0 (grupa)
Italia - Romania = 2 - 2 (grupa)
Romania - Olanda = 2 - 0 (grupa)
Portugalia - Romania = 0 - 1 (semifinala)
Romania - Turcia = 2 - 1 (finala)

Aceasta victorie ridica moralul reprezentativei Romaniei la un nivel foarte bun in vederea dificilului meci din optimile Campionatului Mondial, cu Lituania, de peste numai o saptamana. Cu totii ne dorim sa facem un meci mare luni si sa ne continuam seria senzationala de meciuri fara infrangere (18 pana acum). Ultima echipa ce a reusit sa ne invinga (0-1) a fost tocmai reprezentativa Lituaniei.
IIsus Nicut - antrenor nationala
In viitorul apropiat se doreste a se implementa o liga de tineret, fapt ce ar putea deveni o buna sansa pentru a incepe jocul acum. Daca doriti sa intariti comunitatea romaneasca din Footstar acum e momentul sa intrati in pielea unui jucator de fotbal !

marți, 4 noiembrie 2008

Imagini hazlii din sport

Fotoreporterii sunt adevarati "lunetisti" in meseria lor. Iata cateva imagini hazlii din sport prinse de obiectivele aparatelor foto.




Label Cloud